Daha yeniyim yardıımm🙈

Ayseeekkk

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2022
159
121
26
Herkese merhaba
Kafam o kadar karışık ki internette bakınırken burayı gördüm ve şuan üye oldum

Öncelikle gebe kalmak için uğraşıyoruz ve beni adet tarihim 6 mart
3 gün önce merak amaçlı test yaptım negatif çıktı
Daha sonra akşam kahverengi lekelenme geldi peçeteye silince geliyordu sadece daha sonra dün pembe leke gelmeye başladı çok az miktarda peçeteye silince geliyordu aynı şekilde ve adet oldum sandım daha sonra 4 5 saat sonra tekrar kesildi ve çok fazla ağrım vardı kasık ve karın ağrısı ve çok şişkinlik var regl olduğumu düşündüm ama benin kahverengi lekelenmem başta olmuyordu anlayamadım internetten baktım yerleşme kanaması olabilir mi sizlere sormak istedim yaşanyanlar var mı? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim 🧡
Ve artı olarak doktor bu ay doktora gittim yumurtalama takibi yaptırmıştım progestan ilacı kullanıyordum
Boştan yere umutlanmak istemiyorum ama kafam çok karışık sizelere danışmak istedim şimdiden teşekkürler

Herkese merhaba

Daha sonra akşam kahverengi lekelenme geldi peçeteye silince geliyordu sadece daha sonra dün pembe leke gelmeye başladı çok az miktarda peçeteye silince geliyordu aynı şekilde ve adet oldum sandım daha sonra 4 5 saat sonra tekrar kesildi ve çok fazla ağrım vardı kasık ve karın ağrısı ve çok şişkinlik var regl olduğumu düşündüm ama benin kahverengi lekelenmem başta olmuyordu anlayamadım internetten baktım yerleşme kanaması olabilir mi sizlere sormak istedim yaşanyanlar var mı? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim 🧡
Ve artı olarak doktor bu ay doktora gittim yumurtalama takibi yaptırmıştım progestan ilacı kullanıyordum
Boştan yere umutlanmak istemiyorum ama kafam çok karışık sizelere danışmak istedim şimdiden teşekkürler
Test yaptın mi

Herkese merhaba

Ben de aynı durumdayım. Test negatif. Ağrım sancim çok.islaklik hissedip Adet oldum sanıp lavaboya koşuyorum ama akıntı olduğunu görüyorum. Gerçi bende pembe lekelenme yok

Peki regl oldunuz mu? Benimde 3 gün lekelenme sürdü 2 gündür şefaf akıntı var anlayamadım bakalım bekliyorumm

Herkese merhaba

Bence hamile olabilirsin ama adetinin gecikmesini bekle derim 4 5 gün sonra yapsan daha iyi sonuç alırsın. Sonra kandan baktir boş gebelik olup olmaması için bende çok arastiyorum bildiğim kadarıyla

İnşaALLAH öyledir💖 bakalım bekliyorum şuanlık hayırlısı olur çift görünce hemen kan vereceğiimm İnşaALLAH olur ise 🥰

Ayy bende normalde 8 martta olacaktım bugün hafif bir leke gördüm peçeteye silince geliyor sadece. ped taktım ama hiçbir şey bulaşmamış normalde de adetim çok aşırı ağrılı çok kanamalı geçer bende çok heveslendim bizde bu ay takvim tutarak denedik. Ama ben bugün baya bir araştırdım normal gebelik testi 6 7 gün sonra çıkarmış kanda da lekeleme bittikten 1 2 gün sonra çıkarmış. Rabbim isteyen herkese versin inşallah 🤲🏻

Merhaba anneler acil bilgilerinize ihtiyacim var.4 subatta regl oldum 10 subatta bitti ve 20 subatta kahverengi lekeler geldi 3 gün sürdü kesildi ara ara kasik agrisi devam etti 5 mart regil günüm olmadim 4 gün reglden gecti ve goguslerde gerginlik var idrar yaparken sol kasıkta agrı var sizce hamilemiyim 1 senelik evliyim korunmasiz iliski oldu yardimci olursaniz sevinirim😘😘🥰

Merhaba anneler acil bilgilerinize ihtiyacim var.4 subatta regl oldum 10 subatta bitti ve 20 subatta kahverengi lekeler geldi 3 gün sürdü kesildi ara ara kasik agrisi devam etti 5 mart regil günüm olmadim 4 gün reglden gecti ve goguslerde gerginlik var idrar yaparken sol kasıkta agrı var sizce hamilemiyim 1 senelik evliyim korunmasiz iliski oldu yardimci olursaniz sevinirim😘😘🥰
Merhaba benimde hemen hemen ayni. 7 subatta adet oldum. Adetin 20.gunu kahverengi lekelenmelerim başladı 3 gün surdu. Kesildi. Bat 7 8 martti. Ama benimki duzensi anlayamiyorum o yuzden. Test yaptinmi hic

Merhaba benimde hemen hemen ayni. 7 subatta adet oldum. Adetin 20.gunu kahverengi lekelenmelerim başladı 3 gün surdu. Kesildi. Bat 7 8 martti. Ama benimki duzensi anlayamiyorum o yuzden. Test yaptinmi hic
Benimkide duzensiz oyuzden hala beklemedeyim 1 hafta dolunca kesin erken gebelik testi yapcam🙈insallah hamileyizdir ☺️🤲🤲🤲

Benimkide duzensiz oyuzden hala beklemedeyim 1 hafta dolunca kesin erken gebelik testi yapcam🙈insallah hamileyizdir ☺️🤲🤲🤲
Kaset testte de çıkabilir. Ben 3 tane yaptım 🙈ama hep bi tuhaf cikti. Yarim saat sonra belirginlesen cizgiler. O sebepten kuruma cizgisimi degil mi bilemiyorum. En sin yaptigimda negatifti. Hic adet belirtisi de yok suan. Normalde alt karin agrisindan duramam. Is yerinden izin alip eve gidecek duruma gelirim. Bekliyorum. Şu yasadigim ara lekelenme olmasa hic suphelenmeyecegim. Insallah dedigin gibidir🤗

Kaset testte de çıkabilir. Ben 3 tane yaptım 🙈ama hep bi tuhaf cikti. Yarim saat sonra belirginlesen cizgiler. O sebepten kuruma cizgisimi degil mi bilemiyorum. En sin yaptigimda negatifti. Hic adet belirtisi de yok suan. Normalde alt karin agrisindan duramam. Is yerinden izin alip eve gidecek duruma gelirim. Bekliyorum. Şu yasadigim ara lekelenme olmasa hic suphelenmeyecegim. Insallah dedigin gibidir🤗
Benimde lekeler kafami karistirdi bide idrar yaparken sadece sol kasigimda bi agri oluyo goguslerim bugun gerginlesti onun haricinde bi belirtim yok ha bide cok fazla yorgun hissediyorum goz kapaklarim kapanacak gibi oluyo anlam veremedim adet sancim lekelenmeyle beraber oldu suan gunum hic bi sancim yok hakkimizda hayirlisi olsun bi kan testi ver derim ama 1 haftani tamamla bence

Normal adet döneminde goguslerde dolgunluk olmuyorsa sayet evet bu en büyük belirti. Ilk gebeligimi bu sekilde ogrenmistim. Tabi herkeste ayni olacak diye bir kural yok. Umarim vardir ya.🍀
Adet duzensiz oldugu icin kan testini bekliyorum. Dedigin gibi gelmezse 1 hafta sonra, gelirse önümüzdeki maclara kısmet artik😬

X