• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha yeni evlendik bana yalan söyleme deyip duruyor neden?

Bir şey ihtiyacın var mı diye soruyor ben yok diyorum bana yalan söyleme diyor onun dışında başka bir şey oluyor farklı bir şey yine yalan söyleme diyor bir şey ihtiyacım varsa söylüyorum zaten bir şey istiyorsam yine söylüyorum ama istesem de istemsem de iki lafından biri yalan söyleme oluyor

Ne için yalan söyleme diyor durup dururken mi yoksa konuşma arasında mı. Anlamadım 🙄
Konuşma arasında oluyor bir şey oluyor bana yalan söyleme diyor ihtiyacım yok diyorum yalan söyleme diyor ihtiyacım olmasada bir şey yapıyorum bana yalan söyleme diyor

Olur ya hani ağız alışkanlığı yalan söyleme denir. öyle birşey olmasın
Yoksa benden birşey gizleme şüpheleniyorum babında mı yalan söyleme diyor

Bir şey ihtiyacın var mı diye soruyor ben yok diyorum bana yalan söyleme diyor onun dışında başka bir şey oluyor farklı bir şey yine yalan söyleme diyor bir şey ihtiyacım varsa söylüyorum zaten bir şey istiyorsam yine söylüyorum ama istesem de istemsem de iki lafından biri yalan söyleme oluyor
Ağız alışkanlığı olabilir. Bazıları valla, yemin et gibi kelimeleride çok sık kullanır. Mesela esra erol da farkettiğim kadarıyla "yemin ederim" sözünü çok kullanıyor.

Yalan söyleme lafı sanki ağız alışkanlığı gibi olmuş 🤔

E buraya sorduğun gibi kocana sorsana neden yalan söyleyeceğimi ima ediyorsun her seferinde diye? Evlenmeden önce hiç yoktu da evlendikten sonra mı başladı böyle cümle kurmaya?

Nefretlik cümleler. Bugün bdv'de sabrımı sınıyorum. Bakalım tahammülüm nerede bitecek:)

Back