- 15 Şubat 2011
- 368
- 26
- Konu Sahibi kraljulien
Benim kizimda nerdeyse 10 aylikken ilk disini cikarmisti :) ve 4-5ay icinde butun dislerini cikardi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın dert etmemeye çalışıyorum ama şeytan dürtüyo işte eşimde çok kızıyor bana ondan sizinle paylaştım bu konuyu
Bizimkinin maşallahı var boy 74cm Kilo 11 ve her ay mutlaka hastanedeyiz bir problemi yok çok şükür yürütece dört aylık başladı binmeye şuan adım atarken parmak uçlarıyla atıyo
Siz mümkünse yorum yapmayın yaUğraşmayın kimse ile karşılaştırmayın çocuğu
Bir de 4 aylık yürütece koyarsanız tabi emeklemez de parmak ucuna da basar
Çocuk emeklemeye ihtiyaç duymamış ki
Ayrıca o yerde debelenmeler ile kasları gelişecek aceleniz ne yarış mı var da yürütece koyup hemen yürütmeye kalktınız
Bir de madem kıyas seviyorsunuz benim oğlanın ilk dişi 5,5 aylık çıktı arkadaşınki 14,5 aylık şu anda ikisi de yemek yiyor bu bir sorun değil
Demek arkadaşımın yerinde olsanız intihar edeceksiniz her gün yan yana çalışıyoruz onunki benimkinden 8 ay büyük ve benimki önce diş çıkarıyor
yalnız yurutec konusuna gelınce bence gercekten bebeklerı tembelleştırıyo...ona alışısınca emeklemek ıstemıyıorlar...bende 6.5 aylıkken koydum..siz çok çok erken koymuşsunuz daha kasları bıle tam oturmadıgında koymuşsunuz çok yanlış
Siz mümkünse yorum yapmayın ya
valla sibel hanım sizinki de çok yanlış. uygun süre 8-9 ay olarak kabul edilmesine rağmen ev kazaları ve kas-kemik yapısına olumsuz etkileri yüzünden ben hiç yürüteç kullanmadım.
konu sahibi sakın sakın akran kıyaslaması yapmayın hiçbir anlamı yok. boş yere kendinizi üzersiniz.
ciddi bir gelişim geriliği olsa farkedilir daha çok küçük her bebek emeklemek zorunda değil, siz yürüme zamanını baz alın ve çocuğunuzu sadece kendi içinde gelişim dönemleri ile kıyaslayın.
diş konusunda da çok şanslısınız. ne kadar geç o kadar iyi :)
bir rivayete göre geç çıkan dişler daha sağlıklı oluyormuş. bilimsel geçerliliği var mı bilmem.
ben ve kardeşlerim 1 yaşında çıkarmışız dişlerimizi hiçbir sıkıntısını yaşamadık.
bebeğini daha şimdiden başkalarıyla kıyaslamaya başlamışsın..nekadar yanlış..her bebek farklıdır..belki emeklemeden yürücek..
Siz mümkünse yorum yapmayın ya