- 4 Mart 2015
- 250
- 84
- 35
-
- Konu Sahibi kraljulien
Bizimkinin maşallahı var boy 74cm Kilo 11 ve her ay mutlaka hastanedeyiz bir problemi yok çok şükür yürütece dört aylık başladı binmeye şuan adım atarken parmak uçlarıyla atıyoGelişimde bireysel farkliliklar vardır. Kardeşlerin büyümesi arasında bile farkliliklar olabiliyor. Sagligi yerindeyse bekleyin biraz daha.
Ben de hic emeklememisim. Totomun ustunde ziplaya ziplaya ilerliyormusum
Canınızı sıkmayın zorlamayin inşallah ni
Kıyamıyorum da zaten uzanıp kafayı yere kuyop gözümün içine bakıyorHer bebek emeklemez. Zorlamayın fındığı...
Bakalım sabırsızca bekliyorumGelişimi normalse doktoru bir problem olduğunu söylemediyse. Sorun yoktur.
Ayrıca bazı bebekler emeklemeden direkt yürürler. Belki de kızınız emeklemeyecek :)
Merhaba kızlar kızım dokuz aylık daha ne emekleme ne de diş eşimin kuzeninin çocuğu bir gün büyük emeklemeye başladı bugün de dişi patlamış çok morelim bozuldu kızım biraz iri kilolu acaba ondan mı emeklemiyo ama ellerinden tutunca bayılıyor yürümeye yere koyunca ağlıyor napcam bilmiyorum zorlayınca Ağlıyo yerde emekleme pozisyonuna koyuncaçoğu kişi zorlama zamanı gelince hepsi olur diyor kuzenin eşi Video gönderince çok üzülüyorum niye benim tosbikim de hala tık yok deneyimli anneler cvp verirseniz çokkkkkkk sevinirm
Bizimkinin maşallahı var boy 74cm Kilo 11 ve her ay mutlaka hastanedeyiz bir problemi yok çok şükür yürütece dört aylık başladı binmeye şuan adım atarken parmak uçlarıyla atıyo
Merhaba kızlar kızım dokuz aylık daha ne emekleme ne de diş eşimin kuzeninin çocuğu bir gün büyük emeklemeye başladı bugün de dişi patlamış çok morelim bozuldu kızım biraz iri kilolu acaba ondan mı emeklemiyo ama ellerinden tutunca bayılıyor yürümeye yere koyunca ağlıyor napcam bilmiyorum zorlayınca Ağlıyo yerde emekleme pozisyonuna koyuncaçoğu kişi zorlama zamanı gelince hepsi olur diyor kuzenin eşi Video gönderince çok üzülüyorum niye benim tosbikim de hala tık yok deneyimli anneler cvp verirseniz çokkkkkkk sevinirm
her çocugun gelişim süreci farklıdırMerhaba kızlar kızım dokuz aylık daha ne emekleme ne de diş eşimin kuzeninin çocuğu bir gün büyük emeklemeye başladı bugün de dişi patlamış çok morelim bozuldu kızım biraz iri kilolu acaba ondan mı emeklemiyo ama ellerinden tutunca bayılıyor yürümeye yere koyunca ağlıyor napcam bilmiyorum zorlayınca Ağlıyo yerde emekleme pozisyonuna koyuncaçoğu kişi zorlama zamanı gelince hepsi olur diyor kuzenin eşi Video gönderince çok üzülüyorum niye benim tosbikim de hala tık yok deneyimli anneler cvp verirseniz çokkkkkkk sevinirm