daha tık yok

kraljulien

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
250
84
35
Merhaba kızlar kızım dokuz aylık daha ne emekleme ne de diş eşimin kuzeninin çocuğu bir gün büyük emeklemeye başladı bugün de dişi patlamış çok morelim bozuldu kızım biraz iri kilolu acaba ondan mı emeklemiyo ama ellerinden tutunca bayılıyor yürümeye yere koyunca ağlıyor napcam bilmiyorum zorlayınca Ağlıyo yerde emekleme pozisyonuna koyunca
çoğu kişi zorlama zamanı gelince hepsi olur diyor kuzenin eşi Video gönderince çok üzülüyorum niye benim tosbikim de hala tık yok deneyimli anneler cvp verirseniz çokkkkkkk sevinirm

Gelişimde bireysel farkliliklar vardır. Kardeşlerin büyümesi arasında bile farkliliklar olabiliyor. Sagligi yerindeyse bekleyin biraz daha.

gelişiminde gerilik olsa doktoru fark ederdi. daha şimdiden çocuğunuzu başkalarının çocuklarıyla kıyaslamayın bence. her birey farklı ve kendine özgüdür. herkesin bir olması beklenmemeli. bende emeklemeden yürümüşüm. belkide emeklemeden yürüyecek.

Gelişimde bireysel farkliliklar vardır. Kardeşlerin büyümesi arasında bile farkliliklar olabiliyor. Sagligi yerindeyse bekleyin biraz daha.
Bizimkinin maşallahı var boy 74cm Kilo 11 ve her ay mutlaka hastanedeyiz bir problemi yok çok şükür yürütece dört aylık başladı binmeye şuan adım atarken parmak uçlarıyla atıyo

bende üzülmenıze anlam veremıyorum.....benım kzımda burun ustu surtuyodu beceremıyordu emeklemeyı...kuzenımde benle bır doğum yapmıştı onunkı 6 aylıkken emekledı benımkı 9.5 aylıkken..( bır ay sonra yurudu) onunkı çok guzel konuşmaya başlamıştı benımkı anne baba demıyordu daha........ama ben bılıyodum normal surec oldugunu..hıç tasalanmadım tedırgın olmadım çok çok normal her bebek bır olmaz kı...yanı neye moralınız bozuluyo neye uzuluyosunuz anlamam hersey zamanla olur her bebegın zamanı farklıdır

Bizimkinin maşallahı var boy 74cm Kilo 11 ve her ay mutlaka hastanedeyiz bir problemi yok çok şükür yürütece dört aylık başladı binmeye şuan adım atarken parmak uçlarıyla atıyo

yalnız yurutec konusuna gelınce bence gercekten bebeklerı tembelleştırıyo...ona alışısınca emeklemek ıstemıyıorlar...bende 6.5 aylıkken koydum..siz çok çok erken koymuşsunuz daha kasları bıle tam oturmadıgında koymuşsunuz çok yanlış

Kuzenimin kızı 10.5 aylık dişi patlamadı henüz. Emekliyor ama bazı bebekler emeklemeden yürüyorlar.
Doktor kontrolleri olumlu geçtiğine göre endişelenmeyin derim.
Allah Bağışlasın.

Benim oğlum çok kilolu bi bebekti öyleki obez diye defalarca Dr gittim ve tabi doğal olarak emeklemek istemedi bende hiçbir zaman zorlamadım o yüzden oğlum önce sıraladı ardından emekledi hiç üzülme totosunu kaldırmak zor geliyordur.. Buarada oğlum emeklediğinde 10 ayı geçmişti ve yaşına 2 gün kala yürüdü:)) onu zorlama yürütecede asla bindirme ellerinden tut

Bence her bebek farklı dir.kıyaslamak yanlış. Bizimki de sizin gibi elinden tutarak yürüttüm aylarca.hatta ilk ayakkabısıni bu şekilde yururken eskittik .annem çok ağır olacsk diyordu şimdi zapdedemiyoruz tabi ki annem de.dişe delince ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi.çünkü ağrılı ve sancılı bir dönem Bebek için biraz buyuk olunca daha kolay atlatir diye dusunuyorum. Sizin icin de uykusuz zirve yapacak ben boyleydim tadını çıkarın.bence en guzel dönemi bebeklik donemi. Bu arada emeklemeden 14 aylik yürüdü kendisi birakmadi hep benim yurutmemi istedi olsun simdi elini bile tuttuurmuyor kendi yuruyecek

Benim oğluşum 9 aylık 6 dişi çıktı ve adım atmaya başladı ama ablamın fındık 6 aylık yerinden kıpraşmıyor. Hiç kafaya takılcak bişey yok bence. Benim oğlumda uyumuyor mesela, her saat başı kalkıyor kölesi yaptı beni resmen her çocuğun gelişimi ve ilgi alanı farklıdır. Emeklediği ve yürüdüğü zaman Allah kolaylık versin. 52 kiloya düşürdü bizim ki beni. Bende örümceğe 5,5 aylık koydum. Sağlıklı olsunlarda geç yürüsünler hiç problem yok bunda.

örnek ben,hiç emeklememişim,annem birgün dikeltmiş beni ve karşıma geçip gel kızım demiş ve direk yürümüşüm,yani emeklemeden de yürüyebilir,üzülecek birşey yok,geç emeklese yada geç yürüse ne olacakk ki üzülmeyin

her çocugun gelişim süreci farklıdır
birde bazı çocukalr hiç emeklemeden direk yürüyor arkadaşımın bebişi emeklemeden yürümeye başlamıştı diş kiminnki erken çıkar kiminnki geç takılmayın bence allah bebişinizi size bagıslasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…