Daha sert, daha parlak ve daha beyaz tırnaklar için Susam Yağı !

theuglygoddess

You are mine ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
3.221
33
358
Zonguldak
Arkadaşlar susam yağının tırnak bakımı konusunda faydalarını internette okumuştum. Tırnakları çabuk kırılan ve uç beyaz kısımları arada bir şeffaflaşan biriyim. 2 gün önce susam yağını akşam yatmadan önce tırnaklarıma sürüp ovaladım ve biraz kuruduktan sonra öylece yattım. Öbür gün tırnak uçlarımın daha beyaz olduğunu ve tırnaklarımın parladığını farkettim. Dün akşam tekrar susam yağıyla tırnaklarımı ovalayıp yattım ve sabah kalktığımda inanamadım. Tırnaklarımın uç yani beyaz kısmı bembeyaz! Sürmeden öncesinde neredeyse şeffaftı altındaki deri gözüküyordu. Şimdi bembeyaz aynı french yapılmış gibi. Ve parlak.. Ve bugün tırnaklarım sertleştiğinide farkettim.

Bu konuda sıkıntıları olan arkadaşlar vardır. Bu yüzden sizinlede paylaşıp, bilgi vermek istedim. Nasıl yapacağınızı anlattım. Kaç gün kullanırsınız bilemem, tırnaklarınıza bağlı.

Son düzenleme:
benimde tırnaklarım yumuşak kırılıyor kavlıyor ama bende guvatır var ondan ama olsun susam yağını denicem. Sen kaça aldın susam yağını?

ben kullandım, evde susam yagı oldugu için hemen denedim, 3-4 defa ova ova tırnaklarıma yedirdim.
Gerçekten uçları beyazlaştı ve daha saglıklı gibi gözüküyor.
1-2 haftaya güçlenip güçlenmediğinide anlarız.
ama zor bişey degil deneyin yanii

benm cok fazla tırnaklarım kırılıyordu dermatologa gıttım talıl yaptı demır eksıklgınden kaynaklandıgını soyledı suan demır ılacı kullaıyorum bıraz duzeldı gıbı sankı :S

benm cok fazla tırnaklarım kırılıyordu dermatologa gıttım talıl yaptı demır eksıklgınden kaynaklandıgını soyledı suan demır ılacı kullaıyorum bıraz duzeldı gıbı sankı :S

Temizlik maddeleri benim tırnaklarımı mahvetti,tırnaklarım ikiye bölünüyor resmen,şeffaflaşıyor maalesef!

Peki bunu sürdükten sonra yattığınızda eller yapış yapış olmaz mı?

Yağ sonuçta!
Ama mutlaka deneyeceğim,sonuç ne olursa olsun valla..

Hayır canım kesinlikle öyle bir his yaratmıyor. Sabaha zaten yağ çoktan emilmiş, geçmiş oluyor. Tabi yıkadığında olduğunu anlıyosun.

bu çok iyi bir bilgi yaa ,teşekkür ederiz hemen denicem :)

bunu bende deniycemmmm

ben de denemek istiyorum bugün

21 yıldır şu tırnaklarım sert uzun sağlıklı olmadı ya belki bir faydası olur denemek lazım acaba uzamasına da yardımcı olur mu :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…