- Konu Sahibi theuglygoddess
Arkadaşlar susam yağının tırnak bakımı konusunda faydalarını internette okumuştum. Tırnakları çabuk kırılan ve uç beyaz kısımları arada bir şeffaflaşan biriyim. 2 gün önce susam yağını akşam yatmadan önce tırnaklarıma sürüp ovaladım ve biraz kuruduktan sonra öylece yattım. Öbür gün tırnak uçlarımın daha beyaz olduğunu ve tırnaklarımın parladığını farkettim. Dün akşam tekrar susam yağıyla tırnaklarımı ovalayıp yattım ve sabah kalktığımda inanamadım. Tırnaklarımın uç yani beyaz kısmı bembeyaz! Sürmeden öncesinde neredeyse şeffaftı altındaki deri gözüküyordu. Şimdi bembeyaz aynı french yapılmış gibi. Ve parlak.. Ve bugün tırnaklarım sertleştiğinide farkettim.
Bu konuda sıkıntıları olan arkadaşlar vardır. Bu yüzden sizinlede paylaşıp, bilgi vermek istedim. Nasıl yapacağınızı anlattım. Kaç gün kullanırsınız bilemem, tırnaklarınıza bağlı.
Bu konuda sıkıntıları olan arkadaşlar vardır. Bu yüzden sizinlede paylaşıp, bilgi vermek istedim. Nasıl yapacağınızı anlattım. Kaç gün kullanırsınız bilemem, tırnaklarınıza bağlı.
Son düzenleme: