Her bukleyi sardığında 2 dk mı bekliyorsun akannehir
Bence sorun senin maşanda.Babyliss gerçekten maşa konusunda 1 numara.Bende de 25mm olanı var.150-200 arası ısı göstergeli.200 de saçıma sarıp 10-15 sn bekliyorum bu kadar.Evkurda deneyebilme imkanın var.Git evkura hem 19mm olanı hemde 25mm olanı dene beğendiğini al derim sana.Ama babylissten şaşma kaydirigubbakcemile2
ben de maşada kesinlikle babyliss diyorum. benim saçım da ince telli 25 mm benim maşam ve çook memnunum 200 derece bile fazla ben 170le yapıyorum iri dalga istiyorsan 19 diil 25 mm olanı al zor şekil alıyorsa maşaya sarcağın saça önce sprey sık her saç farklıdır tabi ama alcağın yerde ilk denediğinde elin maşaya yatkın diilse zaten istediğin gibi olmıcaktır ben alcağımda ordaki görevli denedi saçımda hiiiç yapamadı kendim denedm yine pek iyi olmadı ama 1 ay içinde elim iyice alıştı şimdi çok güzel oluyor dışarda tanımadığım insanlar bile yolumu kesip kime yaptırdınız die soruyorlar. ilk zamanlarda iyi yapamayabilirsin moralini bozma elin alışsın bide o zaman gör kendini yerimseniben
bende babyliss 25lik kullanıorm memnunum gayet iyi hem fiyatıda pahalı diil 19luk ince ince yapıo bukleleri biras daha kalın istersen 25lik al 2 dk bekletmekte çok fazla yaaa çok da uzun sürero 5 10 sn bekletiorm yetio benimki kolayda şekil alıo ve kalıcı oluo ama seninki hemen bozuluosa bi şekillendirci sür önce sora yap memnun kalırsn cnm
babyliss kullanıyorum çok memnunum,2 dk çok uzun bir süre,ben 5 sn tutuyorum bozulmuyor buklesi hiç.Saçlarım uzun olduğu halde 10 dk ya bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?