• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler daha pratik olması için?

Catharsis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
5.981
4.905
173
kızlar bende rowenta elit model look seramikli maşa var.19mm..
saclarım çok gür.. çok zaman alıyor yapması.bir de saçta 2 dk falan tutmak gerekiyor..kalıcılığı için.
2 senedir kullanıyorum sanki eskidi..daha az kalıcı saçta..

yeni bir teknoloji istiyorum. daha yüksek ısıda birşey mi alsam?
25mm alırsam daha kısa sürede mi yapar? yani daha fazla saç tutamla şansım olur mu?
saçlarım düz oldğundan biraz dalga bile fark yaratıyor. çok buklelerde gözüm yok. o yüzden 25mm daha pratik olcaksa, onu mu almalıyım?

kalıcı ve pratiklij için öneriniz nedir?
bir de bendeki makinanın spirali var. ne işe yarıyor bilmiyorum. anlatabilir misiniz?

Son düzenleme:
bence babyliss pro200 2361 19 mm al. babyliss zaten
maşa konusunda çok başarılı. ben olsam asla 25 mm almam
bir ara düşünüyordum 25 lik almayı ama yorumları okuduktan
sonra vazgeçtim. 25 mm her saçta durmuyormuş. sen kalıcı
olmasını istiyorsun o zaman 25 mm düşünme. 25 mm alsam
daha mı çabuk yapar demişsin alakası yok
eğer maşan güzelse saçın kolay şekil alıyor ve ısın yüksek ise
o zaman daha çabuk güzel olur. hem 19 luk ile kalında yaparsın
incede.

Her bukleyi sardığında 2 dk mı bekliyorsun akannehir
Bence sorun senin maşanda.Babyliss gerçekten maşa konusunda 1 numara.Bende de 25mm olanı var.150-200 arası ısı göstergeli.200 de saçıma sarıp 10-15 sn bekliyorum bu kadar.Evkurda deneyebilme imkanın var.Git evkura hem 19mm olanı hemde 25mm olanı dene beğendiğini al derim sana.Ama babylissten şaşma kaydirigubbakcemile2

ben de maşada kesinlikle babyliss diyorum. benim saçım da ince telli 25 mm benim maşam ve çook memnunum 200 derece bile fazla ben 170le yapıyorum iri dalga istiyorsan 19 diil 25 mm olanı al zor şekil alıyorsa maşaya sarcağın saça önce sprey sık her saç farklıdır tabi ama alcağın yerde ilk denediğinde elin maşaya yatkın diilse zaten istediğin gibi olmıcaktır ben alcağımda ordaki görevli denedi saçımda hiiiç yapamadı kendim denedm yine pek iyi olmadı ama 1 ay içinde elim iyice alıştı şimdi çok güzel oluyor dışarda tanımadığım insanlar bile yolumu kesip kime yaptırdınız die soruyorlar. ilk zamanlarda iyi yapamayabilirsin moralini bozma elin alışsın bide o zaman gör kendini yerimseniben

bende babyliss 25lik kullanıorm memnunum gayet iyi hem fiyatıda pahalı diil 19luk ince ince yapıo bukleleri biras daha kalın istersen 25lik al 2 dk bekletmekte çok fazla yaaa çok da uzun sürero 5 10 sn bekletiorm yetio benimki kolayda şekil alıo ve kalıcı oluo ama seninki hemen bozuluosa bi şekillendirci sür önce sora yap memnun kalırsn cnm

phılıpsin maşasını kullanıyorum 25 mm memnunum bnim saçımı tuttu hihoyyyt
210 dereceye kadar ısısı var :)

babyliss kullanıyorum çok memnunum,2 dk çok uzun bir süre,ben 5 sn tutuyorum bozulmuyor buklesi hiç.Saçlarım uzun olduğu halde 10 dk ya bitiyor

Her bukleyi sardığında 2 dk mı bekliyorsun akannehir
Bence sorun senin maşanda.Babyliss gerçekten maşa konusunda 1 numara.Bende de 25mm olanı var.150-200 arası ısı göstergeli.200 de saçıma sarıp 10-15 sn bekliyorum bu kadar.Evkurda deneyebilme imkanın var.Git evkura hem 19mm olanı hemde 25mm olanı dene beğendiğini al derim sana.Ama babylissten şaşma kaydirigubbakcemile2

ben de maşada kesinlikle babyliss diyorum. benim saçım da ince telli 25 mm benim maşam ve çook memnunum 200 derece bile fazla ben 170le yapıyorum iri dalga istiyorsan 19 diil 25 mm olanı al zor şekil alıyorsa maşaya sarcağın saça önce sprey sık her saç farklıdır tabi ama alcağın yerde ilk denediğinde elin maşaya yatkın diilse zaten istediğin gibi olmıcaktır ben alcağımda ordaki görevli denedi saçımda hiiiç yapamadı kendim denedm yine pek iyi olmadı ama 1 ay içinde elim iyice alıştı şimdi çok güzel oluyor dışarda tanımadığım insanlar bile yolumu kesip kime yaptırdınız die soruyorlar. ilk zamanlarda iyi yapamayabilirsin moralini bozma elin alışsın bide o zaman gör kendini yerimseniben

bende babyliss 25lik kullanıorm memnunum gayet iyi hem fiyatıda pahalı diil 19luk ince ince yapıo bukleleri biras daha kalın istersen 25lik al 2 dk bekletmekte çok fazla yaaa çok da uzun sürero 5 10 sn bekletiorm yetio benimki kolayda şekil alıo ve kalıcı oluo ama seninki hemen bozuluosa bi şekillendirci sür önce sora yap memnun kalırsn cnm

babyliss kullanıyorum çok memnunum,2 dk çok uzun bir süre,ben 5 sn tutuyorum bozulmuyor buklesi hiç.Saçlarım uzun olduğu halde 10 dk ya bitiyor

çok mersi kızlar..
babyliss 19mm babyliss aldım..
bayağı da oldu. işlem bitince kuzu gibi oluyor ama 2-3 saat sonra düşüyor bukleler o zaman harika oluyor.. tam istediğim gibi hem de upuzun aşırı sık saçlarımı 30dk da falan tamamen bitiriyorum.
2-3 gün yıkamıyorum hiç bozulmadan duruyor..
bu arada ben önden azıcık köpük sürüyorum..

kızlar bende maşa alıcam ama bi türlü karar veremedim.babyliss en iyisi sanırım ama hangi modeli daha iyi. 19 mm ile 25 mm arasında kaldım açıkçası.30 tl den 80 tl ye kadar modeller var. ama aralarındaki fark ne bunların.
benim saçlarım aşırı sık kalın telli ve uzun. permalı şu anda ama bozuldu artık kötü duruyor.kalın doğal bukleler istiyorum ve pratik bir şekilde yapmalıyım. ne önerirsiniz.

Back