Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar 1 ay önce sol bacağımın üst kısmında böyle bişey olduğunu fark ettim. Varis yada çatlak gibi durmuyor. Sporla alakalı değil son zamanlar yapmadım. Daha önce böyle olan var mı kendiliğinden geçer mi yada önemliyse doktora mı gitmeliyim
Merhabalar 1 ay önce sol bacağımın üst kısmında böyle bişey olduğunu fark ettim. Varis yada çatlak gibi durmuyor. Sporla alakalı değil son zamanlar yapmadım. Daha önce böyle olan var mı kendiliğinden geçer mi yada önemliyse doktora mı gitmeliyim