• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha önce uçaga binmiş olanlar yardımcı olurmusunuz ?

loverain4

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
15
2
6
İstanbul
Merhaba arkadaşlar birşey sorucaktım ben cumartesi ilkkez uçakla istanbul atatürk hava limanından ankara gidicem uçagim sabah cok erken saatte hiç oyalanmam lazım hava lanında,bu yüzden türk hava yollarının sayfasına baktım önceden bissürü check in yapabilme fırsatı koymuşlar ben şunu sorucaktım sayfada gördügüm kadarıyla onlie checkini 24 saat önceden yapıp bilgileri doldurup uçuş kartımızı pritine bastırınca a4e kontrolleri yaptirip uçak kapısına gidebiliyomusuz check in sırası beklemeden demin bagajımda yok zaten demın thyi aradım dediki temsilci hem kagıda bastırıyosunuz hem telefona indiriyosunuz kodu okuyotuyosunuz falan kısaca anlamadım bide mesela onlie check in yaptirmak için bilgilerimi girdikten sonra ne kadar sürede onay gönderiyo yazdırmam için çünkü dışardan yazdırıcamda önceden onlie check in yaptiranlar bilgi verirmisiniz

Son düzenleme:
Sanirim uctunuz bile ben genede sonradan okuyanlar icin yaziim.telefonunuza indirdiginiz barkodu hava limaninda bulanan checkin makinelerine okutursaniz hemen hal olur.barkod okut bolumu var oraya dogru telefonunuzun ekranini gosterin.bu kadar basit.

Back