• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha önce KOLONOSKOPİye giren var mı?

mformomdata

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
1.218
1.273
133
Kızlar yarın kolonoskopiye gireceğim bugün sıvı diyetteyim. Daha önce aranızda kolonoskopiye giren oldu mu? Neden dolayı girdiniz ve sonucunu ne çıktı?

Ben girdim bağırsakta yoğun kasılmalar çıktı sonuç temiz çok şükür darısı inşallah sizin başınıza. İshal, dışkılama alışkanlığında değişiklik iki ay gibi bir sürede yaklaşık 7-8 kilo zayıflama şikayetim vardi.

Merhaba cok gecmis olsun bana dün yatış yapıldı hazırlık yapildi hem antibiyotik tedavisi hem ilaçlı tomografi hemde endoskopi kolonoskopi yapıldı önceki süreç kesinlikle zor ama evde olsam daha zordu sürekli sıvı takviyesi ile gücüm düşmedi ben meyve suyuna karıştırılan ilacın 2. Sini içemedim içer içmez kustum ama problem olmaz dediler. İşlem zor mu hayir tomografi daha zor hem ilacı zor hem işlem anındaki ilaç çok daha rahatsız edici.
Benim midemde bir problem çıktı bagirsakta yara var ama tedavi altındayım.

Ben aynı anda hem kolonoskopi hemde endoskopi oldum . Sonucunda gastrit basur ve ıbs çıktı . Sizi anestezi ile uyuttularsa rahat geçmiştir umarım

Merhaba cok gecmis olsun bana dün yatış yapıldı hazırlık yapildi hem antibiyotik tedavisi hem ilaçlı tomografi hemde endoskopi kolonoskopi yapıldı önceki süreç kesinlikle zor ama evde olsam daha zordu sürekli sıvı takviyesi ile gücüm düşmedi ben meyve suyuna karıştırılan ilacın 2. Sini içemedim içer içmez kustum ama problem olmaz dediler. İşlem zor mu hayir tomografi daha zor hem ilacı zor hem işlem anındaki ilaç çok daha rahatsız edici.
Benim midemde bir problem çıktı bagirsakta yara var ama tedavi altındayım.
Bağırsaktaki yara kokit gibi bişey miymiş peki. Ben de kolit çıktı da

Bağırsaktaki yara kokit gibi bişey miymiş peki. Ben de kolit çıktı da
Bilmiyorum ama kolonoskopi hazırlığında hiç temizlenmedi ödem ve iltihabi bisey var demişti sürekli antibiyotik serum takıldı elim hiç bos kalmadı. Şu anda da kullanıyorum açıkçası şaşırmadım. Hem sıkıntılıdı idim hem de cop boğaz herseyi yerdim
Benim genel durumum çok bozuktu açıkçası yırtılma delinme yada kanserde çok korkuttu ama iyiyim

Back