- 1 Mayıs 2017
- 1.218
- 1.273
- 133
- Konu Sahibi mformomdata
Kızlar yarın kolonoskopiye gireceğim bugün sıvı diyetteyim. Daha önce aranızda kolonoskopiye giren oldu mu? Neden dolayı girdiniz ve sonucunu ne çıktı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de kolit çıktı malesefBen girdim bağırsakta yoğun kasılmalar çıktı sonuç temiz çok şükür darısı inşallah sizin başınıza. İshal, dışkılama alışkanlığında değişiklik iki ay gibi bir sürede yaklaşık 7-8 kilo zayıflama şikayetim vardi.
Geçmiş olsun benim de mesanemde yara ve idrar kanallarımda darlık çıktı kronikmiş bağırsaktaki sıkıntının sebebi de oymuş çok zor bir hastalık malesef. Allah şifa versin inşallah hepimize.Ben de kolit çıktı malesef
Amin inşallah yaGeçmiş olsun benim de mesanemde yara ve idrar kanallarımda darlık çıktı kronikmiş bağırsaktaki sıkıntının sebebi de oymuş çok zor bir hastalık malesef. Allah şifa versin inşallah hepimize.
Bağırsaktaki yara kokit gibi bişey miymiş peki. Ben de kolit çıktı daMerhaba cok gecmis olsun bana dün yatış yapıldı hazırlık yapildi hem antibiyotik tedavisi hem ilaçlı tomografi hemde endoskopi kolonoskopi yapıldı önceki süreç kesinlikle zor ama evde olsam daha zordu sürekli sıvı takviyesi ile gücüm düşmedi ben meyve suyuna karıştırılan ilacın 2. Sini içemedim içer içmez kustum ama problem olmaz dediler. İşlem zor mu hayir tomografi daha zor hem ilacı zor hem işlem anındaki ilaç çok daha rahatsız edici.
Benim midemde bir problem çıktı bagirsakta yara var ama tedavi altındayım.
Bilmiyorum ama kolonoskopi hazırlığında hiç temizlenmedi ödem ve iltihabi bisey var demişti sürekli antibiyotik serum takıldı elim hiç bos kalmadı. Şu anda da kullanıyorum açıkçası şaşırmadım. Hem sıkıntılıdı idim hem de cop boğaz herseyi yerdimBağırsaktaki yara kokit gibi bişey miymiş peki. Ben de kolit çıktı da