Daha önce hic olmadi

isimolamasaolmuyomu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
6
0
1
29
Erkek arkadaşımla 6 aydir düzenli iliskimiz var. 19 ekimde iliskiden sonra akıntı şeklinde açık renkte kan geldi. Adet günümü de daha 10 gün vardi ve devamı gelmedi.
Şimdi adetim 3 gün gecikti acaba hamile olabilir miyim ? Mide bulantısı gibi baska bi belirtide yok

Olabilirsin...bir an evvel test yapmani öneririm.

Kan testi mi yaptirdiniz? Eger idrar testi yaptiysaniz sanki 3 gun gecikme biraz erken gibi olmus.

Eczaneden alinandan aldim da yaptım. Evet 3 gün gecikme erken gibi ama daha önce hiç gecikme olmadi aksine hep 2 gün önce olurdum bu yüzden telaş yaptım. Kan testi yaptirsam çıkar mi ?

Eczaneden alinandan aldim da yaptım. Evet 3 gün gecikme erken gibi ama daha önce hiç gecikme olmadi aksine hep 2 gün önce olurdum bu yüzden telaş yaptım. Kan testi yaptirsam çıkar mi ?
Muhtemelen erken gebelik testi degil klasik idrR testi yapmissinizdir. Onlarda genellikle cikmiyor yanilma payi yuksek 3 gun olunca sure.. En iyisi kanda tabii ki iliskiden on gun sonra bile cikar degerlerde. Gecmis olsun diyorum bence kan testi yaptirin, garanti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…