• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha önce hic olmadi

isimolamasaolmuyomu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
6
0
1
29
Erkek arkadaşımla 6 aydir düzenli iliskimiz var. 19 ekimde iliskiden sonra akıntı şeklinde açık renkte kan geldi. Adet günümü de daha 10 gün vardi ve devamı gelmedi.
Şimdi adetim 3 gün gecikti acaba hamile olabilir miyim ? Mide bulantısı gibi baska bi belirtide yok

Erkek arkadaşımla 6 aydir düzenli iliskimiz var. 19 ekimde iliskiden sonra akıntı şeklinde açık renkte kan geldi. Adet günümü de daha 10 gün vardi ve devamı gelmedi.
Şimdi adetim 3 gün gecikti acaba hamile olabilir miyim ? Mide bulantısı gibi baska bi belirtide yok
Olabilirsin...bir an evvel test yapmani öneririm.

Kan testi mi yaptirdiniz? Eger idrar testi yaptiysaniz sanki 3 gun gecikme biraz erken gibi olmus.

Eczaneden alinandan aldim da yaptım. Evet 3 gün gecikme erken gibi ama daha önce hiç gecikme olmadi aksine hep 2 gün önce olurdum bu yüzden telaş yaptım. Kan testi yaptirsam çıkar mi ?

Eczaneden alinandan aldim da yaptım. Evet 3 gün gecikme erken gibi ama daha önce hiç gecikme olmadi aksine hep 2 gün önce olurdum bu yüzden telaş yaptım. Kan testi yaptirsam çıkar mi ?
Muhtemelen erken gebelik testi degil klasik idrR testi yapmissinizdir. Onlarda genellikle cikmiyor yanilma payi yuksek 3 gun olunca sure.. En iyisi kanda tabii ki iliskiden on gun sonra bile cikar degerlerde. Gecmis olsun diyorum bence kan testi yaptirin, garanti..

Back