Gebeliğe Hazırlık daha önce hiç böyle olmamıştı fikri olan var mı?

• Konu Sahibi cananyasin
  • Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
C

cananyasin

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi cananyasin
kızlar bugun ıtıbarıyle adetıme 3 gun var ama ben bugun ıcımdekı hıslere yenık dustum ve test yaptım ıkıncı cızgının yerı belırdı ama renk yok yanı kırmzı cızgının yanında bıde beyaz bı cızgı olustu bu ne demek basına böle bıse gelen oldumuCADIARZU

• Konu Sahibi cananyasin
kızlar bugun ıtıbarıyle adetıme 3 gun var ama ben bugun ıcımdekı hıslere yenık dustum ve test yaptım ıkıncı cızgının yerı belırdı ama renk yok yanı kırmzı cızgının yanında bıde beyaz bı cızgı olustu bu ne demek basına böle bıse gelen oldumuCADIARZU

canım bence bikaçgün sonra testi tekrarla olmadı kan tahlili yaptır varsa kesin çıkar inş vardır

• Konu Sahibi cananyasin
canım benım inş vardır tsk derim gunumu beklıorum ama inş olmamm

• Konu Sahibi cananyasin
canım bazen diğer çıkıcak çizginin bant yeri gözükebiliyor bende öyle kaç kez yanıldım fakat renk olmalı diye biliyorum çok çokkk hafif bi renk olması bile gebelik var demek ama bnde defalaca o beyaz yeri gördüm ve bişey yoktu tabi senin inş. öyle değildir hem adete 3 gün varmış bence daha erken en azından adetin 3-4 gün geçsin en doğrusu ozaman çıkar !!

• Konu Sahibi cananyasin
bılmıorum tatlım daha once bole bıse yasamadıgım ıcın bı umut işte:KK70: dualarımla beklıorum o gunlerı ıns bu ay olurrr

• Konu Sahibi cananyasin
gebelik testleri %90 doğru sonuç veriyo birinci çizginin tam belirgin 2. çizginin az silinmiş gibi çıkması hamile olduğunu gösterir ama genede adet döneminin en az 5 gün geçmesi gerekiyo 5 güne kadaqr olan geciklemeler normaldir (üzüntü sıkıntı v.s ) nedenlerden olabilir

çok konuştum galiba:)))) adet dönemimin gelmesini bekle sonra tekrar bir testle bakarsın. inş. istediğin olur:)

• Konu Sahibi cananyasin
:KK70: estagfurlah canım benım tsk ederım yorumun için bekliorum bakalım inş bu kez ikinci çizgiyi gormek banada nasip olur

• Konu Sahibi cananyasin
ha bu arada son bişey demeyi unutmuşum gebelik testini sabah ilk idrarla yaparsan kesin sonuç alıyorsun yani uyanınca o zaman hormanlar hızlı çalıştığı için :)) 2 . testi böyle yap

X