- 3 Ağustos 2016
- 71
- 36
- 3
- 22
- Konu Sahibi Aaaaaaaaaaaaa
-
Bence pek tebrik edilecek bir durum değil amaTebrik ederim canım..adet oluyorsun, tabı ilk olduğu için kahverengi gelir, düzensiz gelir..bir iki sene düzeni oturmayabilir..tedbirli gezmekte fayda var..karın bacak agrin olabilir..papatya çayı, melisa çayı iyi gelir..
Hoşbulmadım pek ama neyseMuhtemelen regl dünyasına hoş geldin .
Kahverengi akıntı adet öncesi sıklıkla görülür.
Göğüslerde şişkinlik , karın ve bel ağrısı , gerginlik görülebilir.
Ped kullanmakla iyi yapmışsın canım .
Bu ay bu şekilde devam edip önümüzdeki ayda düzene girebilir .
Sizin de başınız sağ olsun çok teşekkür ediyorumTatlım bwnımde oyle olmustu ılk reglım ne tesadufkı benımde annem vefat ettı basta basın sagolsun bende ozman kımswye danısamastım koru bır durum utanyosın ama baslangıcta. Agrı olmyoe bende halamı arayıp sormustum teyzen yada halan varsaara sor ben ole yapmıstım velakın tçrwglı olmusum tarıhıme bak bıdakı ay aynımı olcak cunku ılk Amanlar desebılır duEnsı olabılr
Adetim yani çok harikaBende ilk adet olduğumda ilk bir kaç gün kahverengi akıntım olmuştu. Düzeliyor merak etme.
Taşıyorum zaten teşekkürler :)İlk zamanlar olabilir canım böyle. Sen tedbirli ol, yanında taşı pedini.
Çok teşekkür ederim. İnşallah benim ki de sizin ki gibi az kanamalı olur :)Canm benim sakın korkma söküleceksn yavaş yavaş kan gelecek. Çok veya az kan gelirse ondan da korkma çünkü kişiden kişiye degisiyor. Mesela benim adetlerim çok kanamalı olmaz. Ama bi arkadaşım var 8 gün boyunca çok kanamalı olur. yani sonuç ne olursa olsun hiç korkma. Ped bulunsun yanında sürekli. 2 yil boyunca düzene girecektir inşallah kendine iyi bak
Dün yazmıştım bunu bu sabah tualete gittiğimde gene kahverengi geldi bakalım ne zaman kan gelecek.. Bi yandan olmasın istiyorum bi yandan merak ediyorum Nasıl bir şeyKorkma canim hasta olacagin zaman önden gelir böyle kahverengi akintilar yarin fln kaan gelmeye baslar :)
teşekkür ederim :)ilk defa olduğu için kahverengi olur, kırmızı bekleme.2-3 ay sonra düzelir benimki öyle olmuştu. benim çok ağrım olur, inşallah sen hep ağrısız geçirirsin. bu lanet ağrıları yaşamazsınorkit almayada çekinme, bundan sonra hayatının bi parçası olcak.
başın sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?