Daha önce hiç adet olmadım ama kahverengi akıntım var

Aaaaaaaaaaaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
71
36
3
22
Başlıktan gördünüz.. Daha önce adet olmadım 14 yaşındayım. Şu son iki gündür kahverengi akıntım var. İnternette araştırdım ama bir sonuca varamadım. Her hangi bir karın ağrısı gibi bir belirti yok. Adet mi olacağım? Ya da addet oldum haberim mi yok? :KK70: Durumum şuan o kadar vahim :KK70: Kafamda deli sorular var... Annem ise ben küçükken vefat etti kime danışacağımı bilemiyorum :KK43:( Bugün marketten gittim utana çekine orkid aldım bi tanesini taktım. Yanımda artık orkid, ilk çamaşırı ve yedek şort taşıyorum. Korkuyorum ne olduğunu anlamıyorum lütfen yardım edin bana bi anne olun :KK43:(

Son düzenleme:
Tebrik ederim canım..adet oluyorsun, tabı ilk olduğu için kahverengi gelir, düzensiz gelir..bir iki sene düzeni oturmayabilir..tedbirli gezmekte fayda var..karın bacak agrin olabilir..papatya çayı, melisa çayı iyi gelir..

Muhtemelen regl dünyasına hoş geldin .

Kahverengi akıntı adet öncesi sıklıkla görülür.

Göğüslerde şişkinlik , karın ve bel ağrısı , gerginlik görülebilir.

Ped kullanmakla iyi yapmışsın canım .

Bu ay bu şekilde devam edip önümüzdeki ayda düzene girebilir .

Tatlım bwnımde oyle olmustu ılk reglım ne tesadufkı benımde annem vefat ettı basta basın sagolsun bende ozman kımswye danısamastım koru bır durum utanyosın ama baslangıcta. Agrı olmyoe bende halamı arayıp sormustum teyzen yada halan varsaara sor ben ole yapmıstım velakın tçrwglı olmusum tarıhıme bak bıdakı ay aynımı olcak cunku ılk Amanlar desebılır duEnsı olabılr

Bende ilk adet olduğumda ilk bir kaç gün kahverengi akıntım olmuştu. Düzeliyor merak etme.

Canm benim sakın korkma söküleceksn yavaş yavaş kan gelecek. Çok veya az kan gelirse ondan da korkma çünkü kişiden kişiye degisiyor. Mesela benim adetlerim çok kanamalı olmaz. Ama bi arkadaşım var 8 gün boyunca çok kanamalı olur. yani sonuç ne olursa olsun hiç korkma. Ped bulunsun yanında sürekli. 2 yil boyunca düzene girecektir inşallah kendine iyi bak

Korkma canim hasta olacagin zaman önden gelir böyle kahverengi akintilar yarin fln kaan gelmeye baslar :)

Tebrik ederim canım..adet oluyorsun, tabı ilk olduğu için kahverengi gelir, düzensiz gelir..bir iki sene düzeni oturmayabilir..tedbirli gezmekte fayda var..karın bacak agrin olabilir..papatya çayı, melisa çayı iyi gelir..
Bence pek tebrik edilecek bir durum değil ama :D Teşekkür ederim :)

Muhtemelen regl dünyasına hoş geldin .

Kahverengi akıntı adet öncesi sıklıkla görülür.

Göğüslerde şişkinlik , karın ve bel ağrısı , gerginlik görülebilir.

Ped kullanmakla iyi yapmışsın canım .

Bu ay bu şekilde devam edip önümüzdeki ayda düzene girebilir .
Hoşbulmadım pek ama neyse :D

Tatlım bwnımde oyle olmustu ılk reglım ne tesadufkı benımde annem vefat ettı basta basın sagolsun bende ozman kımswye danısamastım koru bır durum utanyosın ama baslangıcta. Agrı olmyoe bende halamı arayıp sormustum teyzen yada halan varsaara sor ben ole yapmıstım velakın tçrwglı olmusum tarıhıme bak bıdakı ay aynımı olcak cunku ılk Amanlar desebılır duEnsı olabılr
Sizin de başınız sağ olsun çok teşekkür ediyorum

Canm benim sakın korkma söküleceksn yavaş yavaş kan gelecek. Çok veya az kan gelirse ondan da korkma çünkü kişiden kişiye degisiyor. Mesela benim adetlerim çok kanamalı olmaz. Ama bi arkadaşım var 8 gün boyunca çok kanamalı olur. yani sonuç ne olursa olsun hiç korkma. Ped bulunsun yanında sürekli. 2 yil boyunca düzene girecektir inşallah kendine iyi bak
Çok teşekkür ederim. İnşallah benim ki de sizin ki gibi az kanamalı olur :)

Korkma canim hasta olacagin zaman önden gelir böyle kahverengi akintilar yarin fln kaan gelmeye baslar :)
Dün yazmıştım bunu bu sabah tualete gittiğimde gene kahverengi geldi bakalım ne zaman kan gelecek.. Bi yandan olmasın istiyorum bi yandan merak ediyorum Nasıl bir şey :D teşekkür ederim:)

ilk defa olduğu için kahverengi olur, kırmızı bekleme.2-3 ay sonra düzelir benimki öyle olmuştu. benim çok ağrım olur, inşallah sen hep ağrısız geçirirsin. bu lanet ağrıları yaşamazsın :dua: orkit almayada çekinme, bundan sonra hayatının bi parçası olcak.
başın sağolsun

ilk defa olduğu için kahverengi olur, kırmızı bekleme.2-3 ay sonra düzelir benimki öyle olmuştu. benim çok ağrım olur, inşallah sen hep ağrısız geçirirsin. bu lanet ağrıları yaşamazsın :dua: orkit almayada çekinme, bundan sonra hayatının bi parçası olcak.
başın sağolsun
teşekkür ederim :)

Back