Daha önce hamilelik geçirenler sorum size 💖

anonimbuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2024
94
15
3
23
Kızlar benim bat 2 Şubat yani 10 gün var daha belirti olarak akıntım çoğaldı ve çok hafif ara sıra kasıklarımda ağrı gibi gezen bir şey hissediyorum yürüdükçe özellikle sağ tarafımda :) sizler daha önce adetinize daha 10 gün varken böyle belirtiler yaşamış mıydınız ve dualarınızda bana da yer verir misiniz Allah rızası için eşim ve ben çok istiyoruz etrafımızdakiler artık imalı sorular soruyorlar moralim bozuluyor

Öncelikle o etrafındaki sana imalı konuşanlara buradan güzel sözlerimi iletiyorum(!) Hiç kimseyi takma hiç kimseyi sallama kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez yeri gelirse de bence ağızlarının payını ver gerçekten Abimlerin de bir süredir olmuyor Ben söyleyenlere benim yanımda gerçekten ağızlarının payını veriyorum açıkçası ikincisi kasık ağrısı bir adet belirtisi olabilir Benim de Kasıklarım ağrımıştı Ama sen yine de bir test al yap Eğer silik bir çizgi görürsen de direkt kan testi ver İnşallah bir an önce Allah kucağını doldurur İnşallah senin de çok güzel bir bebeğin olur Dualarım seninle

Öyle hissetmezsiniz gezen bişeyler yani hamile olsanız bile 17 haftadan sonra belki hissedersiniz . Kasık ağrısı göğüs ağrısı batmalar kasılmalar bunlar regl belirtileriyle aynı test yapın ama guvenılır markayı googleden araştırın onunla yapın . Çoğu test yanlış çıkıyor çünkü

erken gebelik testi alın .

Etrafa gelince çocuk istemıyoruz daha diyip konuyu kökten kapatın.

Arkadaşlar merhaba ben kimyasal gebelik geçirdim geçen sene 16 Ocak 2025 ise doktora gittim kontrol amaçlı kan tahlili idrar tahlili istedi muayene etti sıkıntı yok dedi regli olduğunda 2 ci yada 3 üçüncu gununde gel hormon testi yapalım dedi kan tahlili ve idrar tahlillerim çıktı sonuclarimi arkadaşıma attım kadim doğum hemşiresi ve ayriyetten laboratuvar da çalışan bir arkadaşa daha sordu oda hamile demiş benim için ama 2.0 yaziyor hemşire olan arkadaşım ve laboratuvar da çalışan arkadaş hamile demiş 3 haftalık hemde benim için 2.0 için değer 200 demiş benim bildiğim 2.0 beta HCG değeri gebe değil anlamına geliyor yardım edin tereddutte kaldım

Yaşadım yumurtlama döneminden regli gününe kadar kasık ağrısı çekmiştim

Ne kadar güzel bir insansınız çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Rabbim abinize de nasip etsin inşallah

Maalesef canım değere bakılırsa değilsin gibi gözüküyor o arkadaş niye öyle demiş ki

Bunlar hamilelik belirtisinden değil canim sen çok istediğin için psikolojik oyle hissediyosun hamile olsan bile adetin geçince ancak hamilelik belli olur şimdi değil bende 35 gün geçti ama aynı belirtiler bende 30gundur var ama gebe değilim adette olamıyorum bütün belirtilerim hamileliği yönelik ama psikolojimden oluyo sen bide etrafa bakma morelini bozma akışına bırak ben oğlumda çok taktim olmadı em son oluruna bıraktım o ay hamileydim

Bende aletimin geçtiğinde yaptırdım 2.0 çıktı bu gebelik olmuyo canim 5in üzerinde olması lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…