Daha once genetik problemli bebegi olup tekrar bebek düşünenler

mavi-hayal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
758
627
103
Merhabalar genetik sendromu bir bebeğim oldu malesef 7 ay yasayabildi eşimin de benim de taşıyıcı olduğumuz ortaya çıktı ikinci bebek düşünüyoruz ama %25 risk var dediler bu durumda olanlar var mi varsa ne yaptınız.

Son düzenleme:
Başınız sagolsun, inşaallah bir dahakine sağlıklı evlatlarınız olur Merak ettiğim ultrasonda bşr belirtisi var mıydı yoksa doğunca yapılan testlerle mi anlaşıldı rahatsızlıgı yavrunuzun

Başınız sagolsun, inşaallah bir dahakine sağlıklı evlatlarınız olur Merak ettiğim ultrasonda bşr belirtisi var mıydı yoksa doğunca yapılan testlerle mi anlaşıldı rahatsızlıgı yavrunuzun
16 haftalıkken beyindeki problemler belli olmuştu ben hep bunu bilerek hamileliğini yasadim sonrasında da 5 ay yogun bakim derken 6l7caylik melek oldu oğlum.simdi ikinciyi dusunuyoruz

Basiniz sagolsun allah tekrar yasatmasin kucaginizi tez vakitte doldursun insallah bir oneri olarak soyluyorum sadece , tup bebek yapip transferinden once embriyolara genetik test yaptirmak bir cozum olabilir mi ?

18 haftalıkken sabah kasık ağrısıyla uyandım, ara ara oluyordu ama bu kez geçmedi ve çok ağrımıştı. Doktorumu aradım basit bir enfeksiyondur ama birşeyi atlamayalım hemen gel dedi.Bebekte dandy walker sendromu varmış, teşhisten birkaç gün sonra bebeğin kalbi de durdu. 12 gün önce doğum yaptırdılar ve 2 kez kürtaj oldum. Kanamam 3 gün önce falan azalmıştı bugün sol kasık ağrısıyla koyu kırmızı, kahverengi gibi çokça kan geldi, şimdi de devam ediyor. Sanırım normal bu durum, önce azalıp şimdi devam etmesine şaşırdım ben de.
Bebek genetik teste gitti, ben de yeniden bebek düşünüyorum doktorum 2 adet geçsin dedi ama ben bir adet beklesem yeter mi diyorum. Bugün bi de yeniden kanama başladı zamanında adet olurum inş

Basiniz sagolsun allah tekrar yasatmasin kucaginizi tez vakitte doldursun insallah bir oneri olarak soyluyorum sadece , tup bebek yapip transferinden once embriyolara genetik test yaptirmak bir cozum olabilir mi ?
Onu da dusuniyoruz ama ücret ne kadardır nasil bir süreçtir bilemiyoruz

Merhaba ben de 5 yaşımda kızım var genetık rahatsızlığı var biz sonrdan öğrendik ikinci bebek için tüp bebek yaptırdık pgt test ile saglıklı mı degılmi ogrenıp transfer oluyor ama baya Bi maliyetli oluyor Allah gönlünüze göre versin ıns

Peki sağlıklı mi oldu

Biz de başlayacaktık ama genetik kanlarımizi istedi işlemlerden önce .1 ayı geçti hala sonuc yok.sonuçlardan sonra tedaviye başlamamız ve embriyoları tekrar genetiğe göndermemiz lazim işimiz çok uzun zaten yumurtalarımın da çok olmadığını söyledi 5 -6 tane demişti rabbim sonumuzu hayreylesin

Merhaba benimde bebeğimin beyninde engel durumu vardı ama yapılan amniyosentez ve genetik testlerde hiç birşey çıkmadı beynindeki hasar fazla yaşamla bağdaşmadığı için sezaryen oldum bebeğim otopsiye de gitti ama malesef orda da bir neden bulunamadı.Tekrar aynı şeyi yaşarmıyım diye çok korkuyorum doktorumuza pgt yi sorduk sizin onu yaptırmanıza gerek yok çünkü zaten bebeğin genetiğinde birşey yoktu dadi.deneyerek sağlıklısını bulacaksınız dedi.ama ne yapacağım hiç bilmiyorum.Size de çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…