- 2 Şubat 2024
- 1
- 0
- 32
- Konu Sahibi melikeaydinn
Merhaba, eşimle çocuk düşünmüyoruz fakat korunmuyoruz da eğer olursa nasiptir dedik. Bu ay yumurtlama dönemlerimde ilişkiye girdik. Son ilişkim 18 Ocak'ta oldu ve beklenen adet tarihim aslında 4 Şubat ve düzenli olarak adet görürüm. Son ilişkimizden ortalama bir hafta sonra yaklasik iki gün kahverengi vajinal akıntı ile karşılaştım, adet öncesi böyle bir şey yaşayıp yaşamadığımı kontrol etmiyorum fakat akıntım arttığı için ped kullandım. Çok açık kahve, sarımsı renklerde oldu hep ve bir anda kesildi. Şüphelenip birkaç gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı (Test erken gebelik değil normal tip bir gebelik testiydi). İki gündür göğüslerimde hafif bir acı hissediyorum dokunduğumda, kenarlarında kabarcıklar olmuş. Karnımda seyirmeler hissediyorum, düşük yaptığım ilk gebeliğimde de aynı belirtiden şüphelenmiş ve öğrenmiştim. Bacaklarımda ve karnımda inanılmaz seyirme var iki gündür. Bugün de istifra edince iyice kafam karıştı. Regl dönemim de yaklaştığı için belirtiler benzer olabilir diyorum ama bir yandan da hamile olma ihtimalimi düşünmedim değil. Negatif çıkan test yanılmış olabilir mi? Erken gebelik belirtileri yaşayan arkadaşlarım yazabilir mi lütfen?