- 6 Ekim 2017
- 64
- 7
- 1
merhabalar. 14 yaşındayım ben çocuk/ergen psikiyatriye gittim bana depresyon ve kaygı bozukluğum olduğunu söyledi ve ilaç yazdı. ailemi odaya çağırırken ''kendini sosyopati zannediyor''demiş. ben doktora sosyopatiden bahsetmedim ama anlattıklarımdan öyle çıkarmış ve ''zannediyor'' demiş.kaygım var ve sebepsiz oluyor ama depresyonum olduğunu düşünmüyorum. şöyle ki sürekli öfkeliyim ve içimde kin öldürme isteği saldırma düşünceleri oluyor bunu ciddi ciddi detaylıca düşündüğüm oluyor. annemle kavga ettiğimizde beni annelikten sil demişti ve doktora gitmemi söylemişti. yoldan geçen biri olsun otobüste olayım sebepsizce öldürme düşüncesi oluyor insanlara karşı ve tiksinti hissi oluyor dişlerimi sıkıyorum. sık sık fiziksel kavgalara giriyorum. fazlasıyla yalan söyleyen biriyim ve bazen rol yapıyorum.kendimi kesme durumum vardı ayrıca. sık sık uyuyorum ve intihar düşüncelerim oluyor. ama üzüntüyü de tam hissedemiyorum. üzüntü özlem sevgi pişmanlık bunları bilmiyorum. sevgim sadece kıskançlık ve hoşlantıdan ibaret ama o kişiyi sahiplenme anlamında kıskanmak değil. birşey zoruma gidiyor aynı zamanda nefret ediyorum o kişiden yani o kişiye sahip olursam o beni üstünleştirecek gibi o kişiye sahip olunca benden değerli olmadığını fark ediyorum sıkılıyorum ve atıyorum bir kenara. kendimi üstün görüyorum ama içten içe özgüvensizlik yaşıyorum. arkadaş edinemiyorum edinsem dahi bir süre sonra sıkılıyorum ve iletişimi kesiyorum tüm iletişimim böyle konuşuyorum ve kasıtlı olarak iletişimi bitiriyorum.çevremde takdir edilen biriyim yani normal gözüküyorum fazla tanımayan insanlar tarafından. ilaçları 3 haftadır kullanıyorum ve bir etkisi yok. bu depresyon mu ?