- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.871
-
- Konu Sahibi yazarhanim35
Konuyla alakalı bilgim yok geçmiş olsun demeye geldim. Google ' da bilgi kirliliği çok fazla, oraya çok takılmayın.
Teşekkür ederimGoogle en sağlam insanı bile hasta eder psikolojik olarak. Benim de bir bilgim yok ama umarim önemli birşey değildir , acil şifalar dilerim
googlea saci nasıl uzatirim yazsaniz ona bile saciniz şunlardan dolayı uzamiyor olabilir diye korkunc maddeler yaziyor.googlei bosverin.
cok gecmis olsun
geçmiş olsun demeye geldim
google ı fazla kafaya takmamak lazım
alakalı alakasız şeyleri amansız hastalıklara bağlıyorlar
en iyi bilgiyi doktorun verecektir içini ferah tut
Salgın yüzünden aylarca öksürük geçmiyor herkes aynı durumda :/
Oncelikle gecmis olsun
Sonucu da lutfen doktorunuz yorumlasin
Internetten hastalik arastirmam karşıyım bu duruma çünkü biz doktor degiliz birakin herkes isini yapsin buna da musaade edelim bi zahmet
Allahım acil şifalar versin inşallah.
Teşekkür ederim ben antibiyotik de kullanamıyorum maalesef alerjim varGeçmiş olsun. Allah şifa versin. Grip olunca geçmiyor öksürük. Antibiyotik kullana kullana Bi hal oldum. 3.kutuyu kullanıyorum.
İnş. Temiz çıkar.
Benim penisilin ve türevlerine var. Geriye kalanlarla idare ediyorumTeşekkür ederim ben antibiyotik de kullanamıyorum maalesef alerjim var
Teşekkür ederim gittim :) kontrol altına alalım 3 Ay sonra tekrar gel büyüme olursa biyopsi yaparız şu an ne iyi ne kötü diyebiliyorum ama büyürse kötü dedi. Geçmeyen öksürüğüm iÇin de kortizon tedavisine başladı iştegeçmişler olsun, gittiniz mi doktora tekrar?