daha önce böyle bir sonuç çıkan oldu mu olduysa nasıl bir süreç geçirdi?

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.330
43.871
Merhaba kızlar

Kasım ortasından beri geçmeyen bir öksürüğüm mevcut daha önce 2 kere doktora gittim. Astım hastasıyım normalde . İlkinde öksürük semptomlarına ilişkin tedavi başlandı röntgen çekildi röntgen temiz çıktı gezmese gel astım tedavisine başlayalım denildi. Geçmedi tekrar gittim astım ilaçlarına rağmen 1 ayda tekrar geçmeyince geçen hafta gittim ve renkli tomografi çekildi .
Sonuç evrağında; “Üst mediastende sol partrekeal alanda kısa çapı yaklaşık 9mm ye ulaşan birkaç adet LAM izlenmektedir.”
Yazıyor. Randevu aldım 2 gün sonraya bulabildim. Google de bayağı olumsuz şeyler var o yüzden doktora gidene kdar içimi rahatlatma amacıyla sormak istedim daha önce böyle bir sonuç çıkan oldu mu olduysa nasıl bir süreç geçirdi.

googlea saci nasıl uzatirim yazsaniz ona bile saciniz şunlardan dolayı uzamiyor olabilir diye korkunc maddeler yaziyor. googlei bosverin.
cok gecmis olsun

Salgın yüzünden aylarca öksürük geçmiyor herkes aynı durumda :/

geçmiş olsun demeye geldim
google ı fazla kafaya takmamak lazım
alakalı alakasız şeyleri amansız hastalıklara bağlıyorlar
en iyi bilgiyi doktorun verecektir içini ferah tut

Oncelikle gecmis olsun
Sonucu da lutfen doktorunuz yorumlasin
Internetten hastalik arastirmam karşıyım bu duruma çünkü biz doktor degiliz birakin herkes isini yapsin buna da musaade edelim bi zahmet

googlea saci nasıl uzatirim yazsaniz ona bile saciniz şunlardan dolayı uzamiyor olabilir diye korkunc maddeler yaziyor. googlei bosverin.
cok gecmis olsun

geçmiş olsun demeye geldim
google ı fazla kafaya takmamak lazım
alakalı alakasız şeyleri amansız hastalıklara bağlıyorlar
en iyi bilgiyi doktorun verecektir içini ferah tut

Salgın yüzünden aylarca öksürük geçmiyor herkes aynı durumda :/

Oncelikle gecmis olsun
Sonucu da lutfen doktorunuz yorumlasin
Internetten hastalik arastirmam karşıyım bu duruma çünkü biz doktor degiliz birakin herkes isini yapsin buna da musaade edelim bi zahmet

Allahım acil şifalar versin inşallah.

Teşekkür ederim kızlar

Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Grip olunca geçmiyor öksürük. Antibiyotik kullana kullana Bi hal oldum. 3.kutuyu kullanıyorum.

İnş. Temiz çıkar.

geçmişler olsun, gittiniz mi doktora tekrar?
Teşekkür ederim gittim :) kontrol altına alalım 3 Ay sonra tekrar gel büyüme olursa biyopsi yaparız şu an ne iyi ne kötü diyebiliyorum ama büyürse kötü dedi. Geçmeyen öksürüğüm iÇin de kortizon tedavisine başladı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…