plotonik aşk.... çok zor be güzelim.........
yaz istediğin gibi yaz muhabet aç
ne zamandır eklisin bende yazayım dedim nasılsın de konuşmaya başlarsınız zaten........
gerisi sana ve ona kalmış kolay gelsinopuyorumnanaktan
Önceden yazmistim ama slm nbr hal hatir o kadar bilmiyorum ki naapiyor okadar saat hep de mesgul felan olarak duruyor msn de anlamadim bir türlüü naapsammplotonik aşk.... çok zor be güzelim.........
yaz istediğin gibi yaz muhabet aç
ne zamandır eklisin bende yazayım dedim nasılsın de konuşmaya başlarsınız zaten........
gerisi sana ve ona kalmış kolay gelsinopuyorumnanaktan
Canimm biliyorum sacma gelebilir ama yok asik felan degilim zaten sadece böyle sempatik bir cocuk, ben ask olsun demiyorum zaten ben arkadas olalim felan istiyorum, internetten aski arayanlardan degilim zaten ama arkadas olmak da ne var ki?offf.. şu siteleri aşk meşk için kullanmasanız..
çocuk seni isteseydi zaten saatlere online diyorsun, sana bir msj atar adımı atardı zaten..
yaşın daha küçük sanırım..
aşkı sanalda değil gerçekte yaşa..
inan bana daha çok mutlu olursun..
Evt olumsuz bir durum o kadar msn imde durdugu halde yazismamamiz da bazi inlanlar vardir ya herkesi msn lerine ekleyenler ve hic yazmayanlar öylece listende durur cevremdekiler o da öyledir kesin diyorlar da ne biliyim, cocuk facebook unu geri aktiflestirince bana da yine arkadaslik teklif etmis??Sevimsiz bir durum.1 senedir msn'inde durupta hiç bir gelişme olmadıysa bundan sonra olması bana zor bir ihtimal gibi geldi.Üzmek istemem seni elbette ama bence yapabileceğin tek şey açıkça konuşmak.Aşk dilenme sadece duygularını söyle..Olumlu olursa ne ala,oldu ki birşey hissetmediğini söylerse onu görebileceğin her yerden uzaklaş.Unutman zor olmayacak garanti veriyorum :) Hiçbir şey yaşamadığın bir insanı inan en fazla 2 ayda unutursun canm..
offf.. şu siteleri aşk meşk için kullanmasanız..
çocuk seni isteseydi zaten saatlere online diyorsun, sana bir msj atar adımı atardı zaten..
yaşın daha küçük sanırım..
aşkı sanalda değil gerçekte yaşa..
inan bana daha çok mutlu olursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?