Daha ne kadar o resimlere boş boş bakacağım?

capkinkiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
470
0
116
32
İstanbul
Kizlar bu konuyu acip acmamakta biraz gidip geldim ama acayim dedim belki yardimci olabilirsiniz dedimm...
Bundan yaklasik 1-1½ sene önce ablam netlog dan bir cocuk gösterdi ama cok yakisikli, ben de bir profil yapayim da arkadas olarak ekleleyim dedim de cocuk profilini kullanmiyormus, bir süre sonra kardesinin profilini buldu ablam, kardeiyle de bir kac resmi var annesinin resmi ailesiyle videosu ve acikcasi cok sempatik geldi bana tanimasamda, ama nasil yazabilirim ona diye diyee bri süre gecti artik unutmaya basladim onu...
Bir kac ay sonra ablam facebook da buldu onu bende eklesene bir dedim ekledi, ve ordaki resimleri de görünce bilmiyorum nasil da sanki onu taniyormusum gibiii, sonra bende ekledim ordan msn adresini alayim dedim kabul ettigini görünce cok mutlu olmustun slm, nbr felan yazdim cvb verdi sonra da pek birsey yazismadik ve 1 sene önce felandi bu hala msn imde kayitli hemen hemen hergün de online gec saatlere kadar nasil yazsam ne etsem de etkilesem de cevap verse diyorum sürekli....
Bir süre önce silmisti facebook'unu aylardir unutmustum onu geri aktiv etmis ve beni yine eklemis sonra aklima yine geldi, demen de yine resimlerine bakiyorum yaninda kizlari gördükce sinir oluyorum ama naapiyim benden haberi yok ki kuzenlerim bile yazisiyormusum gibi onunla saka yapiyorlar, ablam da ayni sekilde ama onun benden haberi yokki kafamçokkarıştı
- Naapabilirim kizlar? Hadi bir yaridm eli uzatin da artik yazsin su cocuk da bana,, Belki konu sacma olucak ama resimlerine baka baka eriyecem bu bilgisayarin karsisinda...

plotonik aşk.... çok zor be güzelim.........
yaz istediğin gibi yaz muhabet aç
ne zamandır eklisin bende yazayım dedim nasılsın de konuşmaya başlarsınız zaten........
gerisi sana ve ona kalmış kolay gelsinopuyorumnanaktan

akadaşa katılıyorum
madem benden habersiz diyorsum ilk önce slm dan başla nasılsınız diye devam et ve bak nasıl arkası gelir

offf.. şu siteleri aşk meşk için kullanmasanız..

çocuk seni isteseydi zaten saatlere online diyorsun, sana bir msj atar adımı atardı zaten..

yaşın daha küçük sanırım..

aşkı sanalda değil gerçekte yaşa..

inan bana daha çok mutlu olursun..

Önceden yazmistim ama slm nbr hal hatir o kadar bilmiyorum ki naapiyor okadar saat hep de mesgul felan olarak duruyor msn de anlamadim bir türlüü naapsamm

Canimm biliyorum sacma gelebilir ama yok asik felan degilim zaten sadece böyle sempatik bir cocuk, ben ask olsun demiyorum zaten ben arkadas olalim felan istiyorum, internetten aski arayanlardan degilim zaten ama arkadas olmak da ne var ki?

Sevimsiz bir durum.1 senedir msn'inde durupta hiç bir gelişme olmadıysa bundan sonra olması bana zor bir ihtimal gibi geldi.Üzmek istemem seni elbette ama bence yapabileceğin tek şey açıkça konuşmak.Aşk dilenme sadece duygularını söyle..Olumlu olursa ne ala,oldu ki birşey hissetmediğini söylerse onu görebileceğin her yerden uzaklaş.Unutman zor olmayacak garanti veriyorum :) Hiçbir şey yaşamadığın bir insanı inan en fazla 2 ayda unutursun canm..

Evt olumsuz bir durum o kadar msn imde durdugu halde yazismamamiz da bazi inlanlar vardir ya herkesi msn lerine ekleyenler ve hic yazmayanlar öylece listende durur cevremdekiler o da öyledir kesin diyorlar da ne biliyim, cocuk facebook unu geri aktiflestirince bana da yine arkadaslik teklif etmis??

Ahhh be canım internetten hiç tanımadığın bilmediğin birine aşık olacağına biraz çevrenle ilgilensen ya.
Ben bu gençlerin internet ortamındaki aşk meşk işlerini gerçekten anlamıyorum. Gözlerine bakmadığınız birine nasıl aşık olursunuz bilmem. Amacım yargılamak değil, gerçekten anlamıyorum biraz geri kafalıyım ben.
İnşallah bu platonik aşktan kurtulursun ki bence bir an önce kurtul, baksana adam 1 yıldır seni msn eklemiş ama hiç bir irtibat kurmamış.

sadece bir goruntu seni etkileyen..
belki karaktersizin teki?
1 sene kafani takmana deger mi..
karsina seni etkileyen kimse cikmadi sanirim 1 senedir
degilse bu cocugu dusunmezdin..

Kizlar beni anlamamakta haklisiniz, yurt disinda yasadigim icindir belki burdaki oglanlarla pek ilgilenmiyorum.. Yani o cocugu sürekli 24 saat düsünmüyorum, bazen bir kac ay aklimdan cikiyor sonra birisi hatiratiyor ve bir süre yine aklima giriyor, istesem unutabilirim de bilmiyorum ki unutmak mi istemiyorum bende de var bir acayiplik ama bilemiyorum...

katılıyorum:1hug: bu msnde,chatlerde yaşananların da aşk oluğunu sanmıyorum.bir taraf için can sıkıntısı,boş vakit geçirmeye(öldürmeye)çalışması,diğer tarafında atılan yemi yemesi diye düşünüyorum.
sonuçta iki tarafta birbirini görmüyor.

platonik aşklar her zaman hayalin dışında acılar verir onları güzel yapan sadece hayalinde onu çok iyi yansıttığın büyüttüğün için hiç kavga gürültü olmaması huyunu suyunu bilmemendendir
belki çok kötü bi insan bunu bilemezsin ayrıca faceye kılzarla resim koyuyor diyorsun
açılmalıyım diyorsun
e hayatında ki insana yazık değilmi
belki sevgilisi var
bence vazgeç acısı çok sürmez
inan bana ..........

bence bir süre netten konuş , iyice tanı, kafana uyarsa görüşmeye çalış, yanında arkadaşların falan da olsun tabii sonuçta ne olacağı bilinmez... netteki herkes kötü değil . ben iki tane arkadaş buldum netten. hatta yüz yüze de görüştüm biri kız diğeri erkek. şu an çok iyi arkadaşlarım oldular .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…