Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım bebişi.Hamile olduğum için kilo verme kısmına katilamam ama erteleme huyum beni de bitiriyor maalesef. Nasıl yenmeli bilmiyorum...
Çok teşekkür ederimSağlıkla kucağınıza alırsınız umarım bebişi. ❤ Hamile olmadan öncede mi böyleydiniz? Bir arkadaşım hamile olduktan sonra çok üşengeç hale gelmişti.
Bir yerde bu üşengeçlik olayına “atelet” denildiğini okumuştum. Bununla ilgili bir kitap var ayrıca, okumadım ama okuyan arkadaşım çok faydasını görmüştü. En yakın zamanda benimde edinmem gereken bir kitap aslında.Çok teşekkür ederim ☺. Evet önce de boyleydim bende B12 eksikliği var. İğne kullandım faydası olmuştu bayagi ama hamile kalınca açıkçası ekstra bir halsizlik oluyor.
Kitabın adını yazar mısınız? Ben de okuyayım.Bir yerde bu üşengeçlik olayına “atelet” denildiğini okumuştum. Bununla ilgili bir kitap var ayrıca, okumadım ama okuyan arkadaşım çok faydasını görmüştü. En yakın zamanda benimde edinmem gereken bir kitap aslında.
Bunun dışında ben kendimi gaza getirmeye çalışıyorum. Örneğin bir iş yapacaksam, “yapmazsam böyle olacak” gibi sebepler üretmeye başladım kendime. Bende işe yarıyor gibi.
Ha, hamilelik için bir şey diyemeyeceğim ama neyi fark ettim biliyor musunuz? Birazda kendimizi tembelliğe, üşengeçliğe alıştıran biziz. Ben imkanlarım el verdikçe tembelliği atmaya çalışıyorum, sizde durumunuz el verdikçe ertelemeyin. Erteledikçe her şey daha zor hale geliyor.
Kişisel Ataleti Yenmek kitabın adı. Umarım işinize yarar. İnsan kendini değiştirmek istesin yeter ki, doğuştanda olsa değişir o.Kitabın adını yazar mısınız? Ben de okuyayım.
Atalet evet. Doğuştan atalet benimki
Hadi inşallah. Teşekkür ederimKişisel Ataleti Yenmek kitabın adı. Umarım işinize yarar. İnsan kendini değiştirmek istesin yeter ki, doğuştanda olsa değişir o.
Merhaba, hoş geldiniz. Sormanız bile hata, tabii ki katılabilirsiniz.Meraba bende katilabilirmiyim
Hangi saatlerde aktif oluyosunMerhaba, hoş geldiniz. Sormanız bile hata, tabii ki katılabilirsiniz.
22 yaşındayım bende, 60 kiloydum ama diyete başlayalı oldu biraz bugün 58.3’ü gördüm :) Akşamları aktif oluyorum genelde ve tüm gün özetini geçmeye başlayacağım. Günlük gibi.Ben istanbulda yasiyorum 5 aylık oğlum var 95 kiloyum 21 yaşındayım adım da zehra sen kendini tanıtırmısın
Ee sen zayif missin22 yaşındayım bende, 60 kiloydum ama diyete başlayalı oldu biraz bugün 58.3’ü gördüm :) Akşamları aktif oluyorum genelde ve tüm gün özetini geçmeye başlayacağım. Günlük gibi.
Dengesiz kilo alıyorum. Örneğin kalçam çok fazla değil mesela ama göbeğim çok var. Pantolonlardan bile çıkıyor. Önceden giydiğim şeyler olmadıkça moralim yerle bir oluyor. Ve inanılmaz derecede abur cubur tüketiyorum. Amacım aslında ideal kiloma ulaşıp, yeme düzeni dengelemek. Yeme düzenimden dolayı cildim inanılmaz kötü oldu.Ee sen zayif missin
Ne durumdasin,neler yaptin epey sure gecmis basligi actiktan sonraGünün özetine geçecek olursak; Diyette 2. Günüm. Önceki dengesiz beslenmelerime bakarsam, iyi gidiyorum. Canım bir şey çekmiyor ve nedense irademi ilk defa bu kadar güçlü hissediyorum. Buraya yazmak iyi hissettiriyor.
yeni bir ben, hedefimde sporu tamamlayamadım. İnanılmaz derecede kas acısı yaşıyorum. İş yerimde merdivenleri inip çıkarken ağlayacaktım resmen. Bir süre bu spora ara verip, leslie ve spor ile dengelemeyi düşünüyorum.
Ben, kendime yeni bir ben hedefi koydum ve başaracağım. Buraya yazmanın ruh halimede iyi geldiğini fark ettim, eğer buraları okuyup bir şeyler başarmak isteyen varsa mutlaka yazsın. Çok iyi geliyor. ❤
Günün özetine geçecek olursak; Diyette 2. Günüm. Önceki dengesiz beslenmelerime bakarsam, iyi gidiyorum. Canım bir şey çekmiyor ve nedense irademi ilk defa bu kadar güçlü hissediyorum. Buraya yazmak iyi hissettiriyor.
yeni bir ben, hedefimde sporu tamamlayamadım. İnanılmaz derecede kas acısı yaşıyorum. İş yerimde merdivenleri inip çıkarken ağlayacaktım resmen. Bir süre bu spora ara verip, leslie ve spor ile dengelemeyi düşünüyorum.
Ben, kendime yeni bir ben hedefi koydum ve başaracağım. Buraya yazmanın ruh halimede iyi geldiğini fark ettim, eğer buraları okuyup bir şeyler başarmak isteyen varsa mutlaka yazsın. Çok iyi geliyor. ❤