How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Şekillendiriciler Daha düz,dayanıklı saçlar için ?

karpelya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
77
0
36
İstanbul
Bu konu var mıydı bilmiyorum ama aradım bulamadım. Sorunum düz saçlarla. Braun marka güzel bir düzleştiricim var.Gayet güzel düzleştiriyor ama saçımın yapısından galiba dayanıksız.Hiç kırık yok saçımda,orta boyda. Uçları kıvrılıyor bir zaman sonra. Ama bu durum benim hiç hoşuma gitmiyor :kızgın: düşündüm dedim saç şekillendiri alayım. Ama bilmiyorum nasıl faydası olur,düzleştirmeden önce kullanılır mı ? Önerebilceğiniz saç şekillendirici krem varsa ne güzel (: kalıcı olsun diye istiyorum.
Konuyu yanlış yere açmadım umarım bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Dax kullanmanızı tavsiye ederim,saç uçlarınıza sürebilirsiniz
Ama çakma olmayacak wax,elidor 7/24 veya panthene 7/24 almayın..
Ve tabii ion enerjisi,braunun iyonik saç fırçası var..öneririm.

Dax kullanmayı sevmiyorum ben ya doğal durmuyor :/ elidor 7/24'ü düşünmüştüm aslında.Neden önermiyorsunuz ?

Ben kullandım,bir işe yaramıyor çünkü,sadece daxtan verim alabildim
Çok az kullanacaksınız doğal durması için
Ve iyon enerjisi ile kalıcı düzlükler elde edebilrisiniz
Benim saçlarım nemli havada dahi bozulmuyor,elektriklenmiyor .. ter bile etkilemiyor
İnanmayan okypete sorabilir delikafadulden

Ben kullandım,bir işe yaramıyor çünkü,sadece daxtan verim alabildim
Çok az kullanacaksınız doğal durması için
Ve iyon enerjisi ile kalıcı düzlükler elde edebilrisiniz
Benim saçlarım nemli havada dahi bozulmuyor,elektriklenmiyor .. ter bile etkilemiyor
İnanmayan okypete sorabilir delikafadulden

bende dax kullanırım. evet çok az alacaksın.kuaförlerde bunu yaparlar. çok az sürerler. elektriklenmeyi engelliyor ben düzleştiriciden sonra kullanırım.

Dax kullanmayı sevmiyorum ben ya doğal durmuyor :/ elidor 7/24'ü düşünmüştüm aslında.Neden önermiyorsunuz ?

Karpelya dax sürünce doğal durmuyor ne demek?anlayamadım
Hani bir kutuyu sürersiniz de ıslak gibi durur
Ama onun dışında dax ın doğal olmamaya bir etkisi olmazkaydirigubbakcemile

Yani sevmiyorum canım işte :D yapıştırıyor ya elektiriklenmesin diye. Ben düzleştirdikten sonra birşey sürmek istemiyorum saçıma. Dove therapy almayı düşünüyorum elidor işe yaramıyor madem.Onu deneyeyim.Ya da avonun böyle bir ürünü yok mu ?

saçları düzleştirdikten sonra kıvrılmasının nedeni elektriklendiği için mi
ben bunu düzleştiriciden dolayıdır diye düşünüyorum
ilk yaptığımda dümdüz
daha sonra uçtan kıvrılmaya başlıyor

Yani sevmiyorum canım işte :D yapıştırıyor ya elektiriklenmesin diye. Ben düzleştirdikten sonra birşey sürmek istemiyorum saçıma. Dove therapy almayı düşünüyorum elidor işe yaramıyor madem.Onu deneyeyim.Ya da avonun böyle bir ürünü yok mu ?

ayy
sevme canım sen:).
ne istiyorsan onu sür işte canım sen:))
:delphin:

Dax nasıl bişey kızlar bi resim koyabilirmisiniz.Bana da kuförün düzleştiriciden sonra kullanayım diye bi ürün sipariş etti.Jole gibi bişey ama adını bilmiyorum gelsin de kullanayım yazarım yorumumu.

Daxın birkaç rengi var ama bana uygun olanı mor,resimler işine yarar umarım :hulya:

1000776p.jpg

Bu da özellikleri ile ilgili bilgi versin sana :hulya:

1000777.jpg

Bu da daxın yapısını görmen için:hulya:

1000778i.jpg

Açıklayıcı olmuştur sanırım opuyorumnanaktan

Daxın birkaç rengi var ama bana uygun olanı mor,resimler işine yarar umarım :hulya:

1000776p.jpg

Bu da özellikleri ile ilgili bilgi versin sana :hulya:

1000777.jpg

Bu da daxın yapısını görmen için:hulya:

1000778i.jpg

Açıklayıcı olmuştur sanırım opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim canım baya açıklayıcı resimler emeğine sağlık:lepi:a.s.

Back