- 26 Ekim 2022
- 632
- 530
- Konu Sahibi SeptembeRose
Daha adetim geçeli 5 gün oldu, öğrenmeden birkaç gün önce grip oldum öksürük krizim tuttu 2 hafta sürdü. Tam şimdi iyileştim derken bu sefer de sol üst ikinci küçük azı dişimde ağrı oluştu (3 gündür var). Ağrı şimdilik dayanılmaz derecede değil ama artar diye korkuyorum. Sızlama şeklinde oluyor bir de bazen nabzım sanki o dişimde atıyor pıt pıt diye. Zeytin, tuzlu gargara, sarımsak, karanfil yazmışlar forumda, hepsini denedim ama geçici çözüyor sonra yine başlıyor. Diş filmi ilk 3 ay sakıncalı değil mi? Doktora gidip gitmeme konusunda çok kararsızım. Siz ilk 3 ayınızda bu sorunu yaşadınız mı, doktorunuz nasıl bir yol izledi (iltihap mı sizce yoksa geçici mi)? Bebeğe zararı oldu mu? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
Bu dişim daha önceden de ağrı yapmıştı ama doktor filmde bir şey görmemişti bir süre sonra geçmişti. En son 8 ay önce film çektirdim bir şey çıkmadı. Ama beni çok yoruyor bu dişim. Şaştım kaldım.
Bu dişim daha önceden de ağrı yapmıştı ama doktor filmde bir şey görmemişti bir süre sonra geçmişti. En son 8 ay önce film çektirdim bir şey çıkmadı. Ama beni çok yoruyor bu dişim. Şaştım kaldım.
Son düzenleme: