Kontakt Lens Daha büyük gözer için..colurvue big eyes!!süper

m3rw3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
5
0
merhaba arkadaşlar
çoktandır severek takip ediyordum zaten ama şuan yardıma ihtiyacım var.Geçenlerde arkadaşımın gözünde bir lens gördüm yurtdışına çıktıgında almış.Gözleri oldugundan daha büyük gösteriyor ve okadar doğal duruyorduki anlatamam ama malesef türkiyede bu markayı satan hiçbiyer bulamadım.Colurvue marka nerden bulabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim ayrıca kullananlar varsa düşüncelerini paylaşırsa çok memnun olurum.

merhaba arkadaşlar
çoktandır severek takip ediyordum zaten ama şuan yardıma ihtiyacım var.Geçenlerde arkadaşımın gözünde bir lens gördüm yurtdışına çıktıgında almış.Gözleri oldugundan daha büyük gösteriyor ve okadar doğal duruyorduki anlatamam ama malesef türkiyede bu markayı satan hiçbiyer bulamadım.Colurvue marka nerden bulabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim ayrıca kullananlar varsa düşüncelerini paylaşırsa çok memnun olurum.

meraba merve hnm , bahsettiginiz lenslerden kullaniyorum ben, bir kac farkli renk denedim , lady gaga kullanmaya basladiktan sonra cok moda oldu soylediginiz gibi,ben USA deyim ve hemen hemen herkesin kocaman gozleri oldu bu lensler sayesinde :)
bu arada bilmiyorum ne renk gordunuz siz ama ben en cok iris'in etrafina gelen serit lensleri seviyorum. firsat bulunca kendi lensleriminde resmini eklerim sizin icin ama tr'de nereden bulacaginiz konusudna bir fikrim yok, uzgunum :KK43:

bu arada profilimdeki resmimde bu lenslerimden mavi olani var, gercekciligine bakabilirsiniz ordan sevgiler :)

evet sizin profil resminize baktım,sizdede çok dogal duruyor,diger resimlerinizide eklerseniz çok memnun olurum,üff neden türkiyede yokk :KK43:

$photo.JPG $photo.JPG

bu benim kullandigim gri renkli big eyes lensim, gozde yakindan nasil durdugunu gormeniz acisindan koydum.

Eki Görüntüle 140128 Eki Görüntüle 140128

bu benim kullandigim gri renkli big eyes lensim, gozde yakindan nasil durdugunu gormeniz acisindan koydum.

gerçekten çok hoş zaten bir çok marka var ama bu gerçekten farklı duruşuyla yakından gördüğüm için ve lenslere karşıda ayrı bir merakım oldugu için hemen ilgimi çekti bu marka,paylaştıgınız için teşekkürler..küçük gözlü bayanlar için bulunmaz birşey,hep gözlerim daha büyük olsun istemişimdir,ümit ediyorum yakında türkiyedede satışına başlanır :KK43:

merve hnm ,
isterseniz sizin icin getirtebilirim ben, annem yakinda turkiyeye geliyor, ozelden bana mesaj atin konusalim :)

tamam ozelden mesaj atarım ben,çok teşekkür ederimm..birde fiyatı nedir acaba amerikada?

yani cok ucuzlarida var ama ben tercih etmiyorum, saglik herseyden onemli benim icin, ozellikle sozkonusu goz ise cok daha onemli, 30 kusur $ lara satan yerlerde var ama cinden malezyadan getiriyorlar dikat etmek lazim, ben guvendigim bir doktor arkadasimdan aliyorum cifti yaklasik 60 $ turk lirasi ile 100 milyon sanirim.

arkadaşlar bende bu lensleri araştırdım ama çok sağlıksızmış.ileride körlüğe yol açabiliyormuş. siz kullanıyorsunuz gerçi ama ben genede böle bir ihtimal olmasından korktuğum için getirmedim. çoğu yerde de yasakmış.

bende duymuştum önceleri kör edebilir diye çogu yerde uyarılıyor vazgeçmiştim başta sonra taklit olarak üretilenleri oldugunu duydum çin ve malezya yapımlarında varmıs sadece bu tehlike,o yüzden yeniden araştırmaya koyuldum. :KK70:

:) walla cnm ben onları duyunca vazgeçtim. gözü büyüttüğü için zarar veriyormuş. gerçi hangi lens zararsız :) ama genede göz işte şakaya gelicek bir organ değil. dedim en güzeli uzak durmak. sende emin olmadığın yerden alma sakın. iyice araştır içine siniyorsa al. ben korktum çünkü :)

X