Daha neler yasayacaksinİyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.
Bu ne (lan!) demek istedim ama diyemedim. Kimseyle işim yok yazdım sadece.
İyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.
Çocuğuyla aynı okulda. O arkadaşlarına söylemiş.Benim anlamadigim daha dun 1 bu gun 2 okulda bosanma asamasinda oldugunuz nasil duyuldu? Sirf yuz yuze bakacagiz diye agzinin payini vermemeniz bana gore cok yanlis. Yuz yuze bakacagini dusunen insan bunu yazamaz. Yuz yuze bakmaniz sert ve olculu bir cevaba engel degil. Haddinizi bilin yazmak bu kadar zor olmamaliydi.
Ozel hayatin ozel kalsa daha iyi olmaz miydi? Bundan sonra, okulda bu konuda daha fazla konusma ve konu acilirsa duymamazliga verip konuyu degistir.İyi akşamlar kızlar;
Neyi ima ediyorsunuz açıkça söylesenize? Al işte damladı biri.Vay be ne kadınlar var 3 çocuklu daha boşanamamış kadına talep var. Çok güzelsiniz sanırım. Tüm mesajları okudum. Valla bana kimse yavşamadı sadece bir kere kargocu mesaj atmıştı onun harici yalnız da yaşadım şehirde tek de yaşadım kimse bir şey yapmadı.
Ya çok çirkinim ya da kapalıyım diye bilemedim
Boşanma konusu fake olmasa bile bu konu bana da ego tatmini gibi geldi. Kaldı ki konu sahibi kapalı biriymiş üstelik 3 çocuklu bu kadar yavsakca bir mesaj alması ihtimali oldukça düşük.Konularınız en başından beri bana gerçekçi gelmedi, sanal, kurgulanmış gibi. Hemen sizin boşanmanız duyuldu da, 3 çocuklu kadına erkekler öğretmenler mesaj yazmaya başladı da. Kendim de yılların öğretmeni olarak öğretmenleri az buçuk tanıyorum. Erkek öğretmenler hayırlı olsun der geçerler. Haftalar sonra hayırlı olsundan başka cümle kurmaya başlıyorlar.
Ben de o yorumcu ile aynı fikirdeyim. Diğer konusu okey tamam ama bu konu biraz ego tatmini gibi duruyor. Çünkü erkek ogretmenin bu kadar yavsakca yaklaşması ifşa edilme ihtimalinden dolayı pek mümkün değil. İşin icindeyiz biliyoruz yani. Kaldı ki konu sahibi de kapaliyim dedi üstelik 3 çocuklu. Size de böyle bir mesaj almış olma ihtimali anormal gelmiyor mu ?Neyi ima ediyorsunuz açıkça söylesenize? Al işte damladı biri.
O kadar güzelmiş ki sıraya girmişler pplkjjffVay be ne kadınlar var 3 çocuklu daha boşanamamış kadına talep var. Çok güzelsiniz sanırım. Tüm mesajları okudum. Valla bana kimse yavşamadı sadece bir kere kargocu mesaj atmıştı onun harici yalnız da yaşadım şehirde tek de yaşadım kimse bir şey yapmadı.
neden okul müdürüne gösterip meb e şikayet etmiyorsunuz bu ne cüretDirekt mahkemeye veririm ya da polise şikayet ederim diye tehdit etmeyi düşünüyorum.
İnanmayan yazmak için yorulmasın benceKonularınız en başından beri bana gerçekçi gelmedi, sanal, kurgulanmış gibi. Hemen sizin boşanmanız duyuldu da, 3 çocuklu kadına erkekler öğretmenler mesaj yazmaya başladı da. Kendim de yılların öğretmeni olarak öğretmenleri az buçuk tanıyorum. Erkek öğretmenler hayırlı olsun der geçerler. Haftalar sonra hayırlı olsundan başka cümle kurmaya başlıyorlar.
Herkesin hayatı aynı yönde ilerlemez bu kadar basit.Vay be ne kadınlar var 3 çocuklu daha boşanamamış kadına talep var. Çok güzelsiniz sanırım. Tüm mesajları okudum. Valla bana kimse yavşamadı sadece bir kere kargocu mesaj atmıştı onun harici yalnız da yaşadım şehirde tek de yaşadım kimse bir şey yapmadı.
bana nedense bu konu ve diğer konunuz itibarıyla buradan asıp kesen ama normal hayatta geride kalan geç davranan ve pasif kalan bir imaj çiziyorsunuz gibi geliyor. size atılan mesaj normal bir mesaj değil ve çok ağır. bu bir rezillik ve buna göre davranmanız gerek yoksa sonu gelmezÖyle olmayacağını umuyorum olursa gereğini yaparım.
Demek ki öyleyim.O kadar güzelmiş ki sıraya girmişler pplkjjff
Çünkü okulda göreve başlatılmam büyük sorun oldu.neden okul müdürüne gösterip meb e şikayet etmiyorsunuz bu ne cüret
ee olsun bu durumla ne alakası var. bu ne cüret ya bu adam bir de sınıf öğretmeni sapık yani bunun çocuklardan uzaklaştırılması lazım.Çünkü okulda göreve başlatılmam büyük sorun oldu.