Daha boşanmadan yavşayan tipler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
okul boşanma aşamasında olduğunuzu nasıl duydu?
boşanma gerçekleşmiş bile değil üstelik daha aşamasındasınız.
burada yüzlerce personelli şirkette çalışan biri bile konu açıyor boşandığımı işyerime
söylemem gerekir mi diye
siz özel hayatınızı duyurmayı nasıl başardınız ?

çüş bu ne cürret ne terbiyesizlik
ahlaksıza bak ya
bence çok yumuşak olmayın belli ki ahlaksızı bol bi yer

Tacize uğramak için kadın olman yeterli. Sadece çok güzel kadınların tacize uğradığını sana kim söyledi? Sanki bütün erkekler Henry Cavill, sanki çok görüp doymuşlar da kadın seçip musallat oluyorlar.

Senin konularini biliyorum, kimseyi bulamamaktan sikayetcisin ama serzenisin cok yanlis cunku hicbir kadin boyle bir seyi istemez. Konu sahibinin cok hosuna gitse cok mutlu oldum diye konu acardi. Demek ki bu mutlu olunacak bir durum degil aksine sinir bozucu bir durum. Kendini baskalari ile kiyaslamayi birak ve kendi hayatina odaklan.

Ya ne melankolik tip çıktınız siz yahu kardeşim gayet güzel ve alımlı bi kadınım başarılıyım sağlam bir mesleğim var dediğim şu yani dışarıda onlarca bekar alımlı kadın varken genç yakışıklı bir erkek çocuklu dul beni ilk seçenek neden yapsın? tamam kafa yapımız efsane uyusur aradığım kadın bu der ben de aradığım erkek o derim elbet olur evet.. ama diyalog bile olmadan peşimde onca erkek birikse bu sadece abazalik belirtisi olur .. yani abazan düşünce barindirmadan peşinde milyon tane erkek vardı hipoteziniz çok hayalperest hele ki Türk toplumunda..

Ama yorum sahibinin yorumu da inanılmaz bir ütopya sunuyor

Bence ikiniz ozelden konusup dertlesin :)

Malzeme olmak hoşna gitmiş işte arkadaşın.aklı sıra da şikayet ediyor.
malzeme olmak konusunda kimse senin eline su dökemez bebeğim van’ın yarısıyla yatmışsın diğer yarısı da bu hikayeleri konuşuyor. bence sana dokunan tesettürlü 3 çocuklu sana göre teyze olan bir kadının bile senden fazla talep görmesi. kıskançlığın bazen çok zehirli oluyor dikkat et
ha ne tesettürlü
ne boşanmış bi kadınım

sevişmek için
başı ağrımaz
bu kadar mı küçük yaşınız

Bence ilk iş tayin isteyin.

Yalnız beni görmeden bu kadar kıskanman tuhaf.

Hayatımda ilk defa melankolik olduğuma dair bir yorum aldım ki düzenli olarak psikolog görüyorum, gözlemlerinizin ne kadar boş olduğu buradan da belli. Güzel alımlı ve başarılı olmadığınıza da o kadar eminim ki sadece burada hayal dünyanızdaki sizi yansıtmaya çalışıyorsunuz. Bari mesajlarımı tam okuyun da ne demek istediğimi anlayın yazmadığım iddia etmediğim şeyler üstünden prim kasmayın.

Bu insanlar ya hiçbir şeyin farkında değil ya da evden dışarı hiç çıkmıyorlar. Erkek öğretmenler liseli kızlara bile neler yazıyorlar bizzat gözümle gördüm. Halbuki daha büyük suç ama çekinmiyorlar. Her şeyi mantık çerçevesine oturtmaya çalışmak büyük yanılgı. Çünkü bu insanlar zaten mantıklı insanlar değil. Çoğu sapkın.

3 çocuklu bir kadın olarak ne kadar naif de olsanız biraz daha doğru tepkiler vermeyi öğrenmeniz lazım bence. Verdiğiniz cevap çok çok yetersiz ve pasif kalmış. Küfür kıyamet olmadan da düzgünce engellemek mümkün, hele ki mesajda yani düşünme şansınız varken.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…