kızlar bende sizlerden biriyim :) 47 kıloyum asla kılo alamıyorum dıye üzülüyordum. burdada yazdım nasıl olacak ne yapalım falan fişman dıye. yıllardır 47-48 kıloydum. boyum 1.64. ve beeeen şu anda 53 kıloyum :) bunu sızlerle paylaşmazsam içim rahat etmezdi. bi kere kılo almalıyım fıkrını sökün kafanızdan amaaaan alırsam alırım düşüncesine bürünün. ben öyle yaptım. gün içinde nasıl beslendiğimide anlatayım size. sabahları en geç 10da yataktan çıkarım. kahvaltı ederım tost yapmışsa annem onu yerım patates kızamrmıssa ondan atıştırırım. hıc olmadı çorba varya oturup çorba içerim ama mutlaka yapın bunu. (o kılodayken oglene kadar aç otururdum canm ıstemezdı) oglen 2 3 gıbı yersem yerdım yoksa okulda mutlaka 1 simit yerim. yanında kraker turu seylerım olursa saat 8e kadar onlarla geçer okul.. akşam 9 gıbı eve gelirim. açım tabi :) hemen otururum ekmekle yemek yerım ne yemek varsa. ekmegı cok yerim.. ve boylece yaklasık 4 ayda falan aldm kıloları.. su ankı derdımde bambaska :) gobeklendim yaa :) bu kıloda kalmalıyım kendıme dur dıyecegım ılk defa
tebriklerr, darısı başıma ben de 3 ayda 4 kilo verdim geri almak istiyorum kilolarımı ama alamıyorum yemek yicem diyorum atıştırmaya çalışıyorum ama iştahım yok çok az yiyorum malesef çünkü sevgilimden ayrıldım 10 gün önce. toparlanamadım bi türlü. iştahım açılmadı bi türlü. çöpe dönecem yakında