daha bir aylik evliyim ama bosaniyoruz...

ben öyle anayı babayı alnından öperim.helal olsun çocuk falan yokken baban kesinlikle haklı ayrıl .dinle laflarını ilerde çok pişman olursun adamın afedersinde dini imanı para olmuş .

Şimdiden hayırlı tezkereler.. RABBİM yar ve yardımcın olsun. çocuğu sürekli arama da aklı burda kalmasın yada orda ki işini daha sağlıklı yapabilsin.

bı yakınımda sizin gibi para mevzusu yüzünden 1 aylık evliliğini bitirdi düğün paralarını istemişti kvde vermem deyince kızı eve almaılar hala çeyizlerini falanda alamadı kaldı boşanma davası sonuççlandığı halde

bence bu para mevzusuyla başlayan evlilikler çokta sağlıklı ilerliyemıyor giden bır ayınız olsun zararın neresınden dönülse kardır

yani insan kavga falan eder ama kimse taktigim altinlari var demez
bunu diyen birinden hersey beklenir
zaten agzinda sürekli para lafi olan biriyle hayat iskencedir
cok örnek var akrabalarimizda
bence aileni dinle bu sefer
zararin neresinden dönülürse kardir

ooff ( çok üzücü...canım peki sen bu adamı seviyormusun?sanki anlattkların zorla istemeyerk evlenmş gibisin..

benim anlamadigim arabayi engelli indiriminden faydalanmak icin kayinpederinin uzerine yapacaktiniz degil mi? neticede araba sizde duracakti siz kullanacaktiniz kari-koca?
o zaman neden kayinvaliden sizin kavgadan sonra esini ariyor da arabayi niye almadiniz diye esine laf sayiyor?
belki vazgectiniz, belki sonra alacaksiniz. yani kayinvaliden neden oglunu azarliyor?

Allah yardımcın olsun canım boşanmakla en iyisini yaparsın, Aileninde yanında olması senin için
cok büyük bir sans vede hamile kalmamıs olman

ooff ( çok üzücü...canım peki sen bu adamı seviyormusun?sanki anlattkların zorla istemeyerk evlenmş gibisin..

Valla bilemiyorum canm onu bende anlamadim

aslında anne babalar her zaman doğruyu söylerbabanız sizin arkanızda bu harıka.zaten kurtarılcak haksız bır durum olsaydı emınım babanızda boşanma dıyenler kadar durumu görebılırdı.baştan dınlememıssınız sonradan barı babanızı dinleyin.

canım kardeşim açık konuşayım çocuk falan olmadan kurtul şu adamdan.hemen boşan hiç birşey düzelmez emin ol.sen de hatalısın bile bile lades demişsin.bir de böyle insanlar için ailenizi karşınıza alıyorsunuz.var büyüklerin bir bildikleri.zararın neresinden dönsen kardır.derhal boşan ailenin yanına dön .sinirin geçince yumuşar affetmeye kakarsın sakın haaa.belli ki çok iyi niyetli ve duygusalsın.bu adam ömrünü zehir eder unutma.hakkında hayırlısı olsun.öpüyorum

yaaa ne asılması kaçıncı yzylda yaşıoruz ilk boşanan sen olmucaksın.

8 sene dul yaşadım çalıştım çocuğuma baktım etraf tarafından beğenilen hoş bir bayan olarak hiç sorun yaşamadım bu konuda adı çıkmış patronlarımdan bile en küçük saygısızlık görmedim ailem arkamda durdu.yeri geldi tek başıma sanayiye gidip arabamı yaptırdım yeri geldi gece yarısı iş toplantılarından geldim.kimse bir imada bile bulunmadı.olay sende biter dimdik durursan hiçbirşey olmaz.allah yardimcınolsun.

cevabı benden alıntılamışsın cnm.konu sahibi ben değilim ama çok gzl yazmışsın:)

maddiyat için evlenmiş belli bence baban haklı daha fazla yıpranmadan ve çocuğnuuz olmadan bitir çünkü her kavgada altın para isteyecekse işin var senin bu adamla

Valla bilemiyorum canm onu bende anlamadim

canım, ablamda aynı şeyi yaşadı. anlatiim ben sana olayı. şimdi siz babasının üzerine alacaksınız ya arabayı engelli indirimi nedeniyle, ama sizde kalıcak araba. ha işte sizde kalmıyor o araba. kalıyor da siz şöförlüğünü yapıcaksınız onların. ablam da aynı tongoya düştü farklı şekilde. önce özürlü indirimi dediler ablam kabul etmedi, kb'sına bişi olursa araba paylaşılır sonuçta 2 görümcesi bırakmazdı onlara. direkt araba alalım dediler. kb'sıda ben kullanamıyorum eski arabamı satiim size de yardımım olur parasını veririm dedi bu salaklarda kabul ettiler. 40 bin liralık araba için 7 bin liralık yardım yaptılar diye her haftasonu yaylaya onları ziyarete gitmek zorunda kalıyorlar şimdi. ayrıca kb'sı hasta diye bi yere gidecekleri zaman söförlüğünü yapıyorlar. tabi bunları yaptıkça yani her haftasonu ziyaretlerine gittikçe oranın alışverişini filan da yapıyorlar. anladın mı? sizi kendilerine bağlamak için, sonuçta yine kendi çıkarları için bu dayatmalar. kocanında işine geliyor tabii. hem sizden uzak olsalar bile hep onlara minnet duymak zorunda kalıcaksın bu bile onlar için bi avantaj. parasını sen ödeyeceksin ama rahat olmayacaksın. dediğim gibi kendini kullandırma canım.

Son düzenleme:
Zaten siz farkında değilsiniz belki ama; güvesizliğe dayalı bir ilişkiniz var. Mesela engelli indirimi şöyle oluyor, galiba vergileri kaldırıyorlarmış, öyle biliyorum. Her neyse, babasına veya eşinize güvenseydiniz alırdınız o arabayı. Benim düşüncem bu.
Bu evlilik yürümez emin olun. Kocanızın parasal hesapları, sizin güvensizliğiniz... Pek oluru yok

yuh ağzım açık kaldı Allah ablana sabır versin ben dayanamazdım vallahi...

Bence ayrılmanız en doğrusu olur.İleride çocuk filan olur ayrılmak zorlaşır.

Adam sizi değil paranızı seviyor.Daha evlenmeden önce sizin paranızın hesabını yapan adam bu evliliğe paranızı kullanmak için girmiş.Kendinizi kullandırmak istemiyorsanız ayrılın gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…