- 20 Temmuz 2011
- 763
- 20
-
- Konu Sahibi cikolatakizzz
aslinda en bastan beri belliydi hersey.. Ben calisan ve maasi iyi sayilabilecek bi bayandim.. Yas olarak ondan kucuk.. Daha sevgiliyken basladi hesaplara .. Evlenince su kadar paramiz olur sunu aliriz sunu satariz gibi.. Kac kere kavga ettim sen paraan baska bisey bilmezmisin diye.. O zaman sen bana namussuz mu diyorsun diye üste cikti.. Dugunde ailesi hicbisey yapmadi biz yaptik .. Benim babam verdi cogu seyi.. Dun ipler koptu... Babasinin adina araba almak istiyordu. Ben istemedim. . Babasinin engelli indirimi varmis cok ucuza gelirmis fln.. Bende dedimki yarin oburgun babana bisey olursa o araba ustunde hicbir halkimiz yok.. Araba alalim ok ama sadece bizim adimiza alalim..bunu dedim diye ailesine iftira atmisim namussuz hirsiz demısım.. Neler neler... Sonra madem oyle dedi sana taktigim altinlari geri ver onlarla ben alirim dedi.. Burada olayi babam duydu ve karsisina alip konustu.. Boyle evlilik olmaz. Dilekçeni ver oglum ben kizimi harcatmam dedi.. Esim de dusuneyim bi iki gun dedi... Kizlar cok kotuyum babamin yanina geldim.. Benim icin en zoru da annem sen bunun mu sevgisine inandin dedi.. Ben onunla evlenmek icin ailemle arami bozmustum..
Cok kotuyum.... Ne olacak simdide sinirden altinlari geri istedim diyo.. Cok uzgunum... Anneme beni mahçup ettin araba alinmadi diye aradi bana laf saydi diyo...
eşimle 8 senedir beraberiz.
benden 5 yaş büyük ben üniversite okurken o çalışmak mecburiyetindeydi (banka borçları vardı)
sonra doğuda tehlikeli bir yere atandım.
evlendik ve eş durumundan tayin oldum geldim.
bu arada eşim dışarıdan üni. okuyordu.
ben de artık güvenli bir yere gelince askerliği daha fazla ertelemedi zaten 28 yaşında :)
işte böyle.
ooffAslinda en bastan beri belliydi hersey.. ben calisan ve maasi iyi sayilabilecek bi bayandim.. yas olarak ondan kucuk.. daha sevgiliyken basladi hesaplara .. evlenince su kadar paramiz olur sunu aliriz sunu satariz gibi.. kac kere kavga ettim sen paraan baska bisey bilmezmisin diye.. o zaman sen bana namussuz mu diyorsun diye üste cikti.. dugunde ailesi Hicbisey yapmadi biz yaptik .. benim babam verdi cogu seyi.. dun ipler koptu... babasinin adina araba almak istiyordu. Ben istemedim. . Babasinin engelli indirimi varmis cok ucuza gelirmis fln.. bende dedimki yarin oburgun babana bisey olursa o araba ustunde hicbir halkimiz yok.. araba alalim ok ama sadece bizim adimiza alalim..bunu dedim diye ailesine iftira atmisim namussuz hirsiZ DEMISIM.. neler neler... sonra madem oyle dedi sana taktigim altinlari geri ver onlarla ben alirim dedi.. burada olayi babam duydu ve karsisina alip konustu.. boyle evlilik olmaz. Dilekçeni ver oglum ben kizimi harcatmam dedi.. esim de dusuneyim bi iki gun dedi... kizlar cok kotuyum babamin yanina geldim.. benim icin en zoru da annem sen bunun mu sevgisine inandin dedi.. ben onunla evlenmek icin ailemle arami bozmustum..
Cok kotuyum.... ne olacak simdide sinirden altinlari geri istedim diyo.. cok uzgunum... anneme beni mahçup ettin araba alinmadi diye aradi bana laf saydi diyo...
ooff( çok üzücü...canım peki sen bu adamı seviyormusun?sanki anlattkların zorla istemeyerk evlenmş gibisin..
ooff( çok üzücü...canım peki sen bu adamı seviyormusun?sanki anlattkların zorla istemeyerk evlenmş gibisin..
benim anlamadigim arabayi engelli indiriminden faydalanmak icin kayinpederinin uzerine yapacaktiniz degil mi? neticede araba sizde duracakti siz kullanacaktiniz kari-koca?
o zaman neden kayinvaliden sizin kavgadan sonra esini ariyor da arabayi niye almadiniz diye esine laf sayiyor?
belki vazgectiniz, belki sonra alacaksiniz. yani kayinvaliden neden oglunu azarliyor?
yaaa ne asılması kaçıncı yzylda yaşıoruz ilk boşanan sen olmucaksın.
8 sene dul yaşadım çalıştım çocuğuma baktım etraf tarafından beğenilen hoş bir bayan olarak hiç sorun yaşamadım bu konuda adı çıkmış patronlarımdan bile en küçük saygısızlık görmedim ailem arkamda durdu.yeri geldi tek başıma sanayiye gidip arabamı yaptırdım yeri geldi gece yarısı iş toplantılarından geldim.kimse bir imada bile bulunmadı.olay sende biter dimdik durursan hiçbirşey olmaz.allah yardimcınolsun.
maddiyat için evlenmiş belli bence baban haklı daha fazla yıpranmadan ve çocuğnuuz olmadan bitir çünkü her kavgada altın para isteyecekse işin var senin bu adamlaAslinda en bastan beri belliydi hersey.. ben calisan ve maasi iyi sayilabilecek bi bayandim.. yas olarak ondan kucuk.. daha sevgiliyken basladi hesaplara .. evlenince su kadar paramiz olur sunu aliriz sunu satariz gibi.. kac kere kavga ettim sen paraan baska bisey bilmezmisin diye.. o zaman sen bana namussuz mu diyorsun diye üste cikti.. dugunde ailesi Hicbisey yapmadi biz yaptik .. benim babam verdi cogu seyi.. dun ipler koptu... babasinin adina araba almak istiyordu. Ben istemedim. . Babasinin engelli indirimi varmis cok ucuza gelirmis fln.. bende dedimki yarin oburgun babana bisey olursa o araba ustunde hicbir halkimiz yok.. araba alalim ok ama sadece bizim adimiza alalim..bunu dedim diye ailesine iftira atmisim namussuz hirsiZ DEMISIM.. neler neler... sonra madem oyle dedi sana taktigim altinlari geri ver onlarla ben alirim dedi.. burada olayi babam duydu ve karsisina alip konustu.. boyle evlilik olmaz. Dilekçeni ver oglum ben kizimi harcatmam dedi.. esim de dusuneyim bi iki gun dedi... kizlar cok kotuyum babamin yanina geldim.. benim icin en zoru da annem sen bunun mu sevgisine inandin dedi.. ben onunla evlenmek icin ailemle arami bozmustum..
Cok kotuyum.... ne olacak simdide sinirden altinlari geri istedim diyo.. cok uzgunum... anneme beni mahçup ettin araba alinmadi diye aradi bana laf saydi diyo...
Valla bilemiyorum canm onu bende anlamadim
yuh ağzım açık kaldı Allah ablana sabır versin ben dayanamazdım vallahi...canım, ablamda aynı şeyi yaşadı. anlatiim ben sana olayı. şimdi siz babasının üzerine alacaksınız ya arabayı engelli indirimi nedeniyle, ama sizde kalıcak araba. ha işte sizde kalmıyor o araba. kalıyor da siz şöförlüğünü yapıcaksınız onların. ablam da aynı tongoya düştü farklı şekilde. önce özürlü indirimi dediler ablam kabul etmedi, kb'sına bişi olursa araba paylaşılır sonuçta 2 görümcesi bırakmazdı onlara. direkt araba alalım dediler. kb'sıda ben kullanamıyorum eski arabamı satiim size de yardımım olur parasını veririm dedi bu salaklarda kabul ettiler. 40 bin liralık araba için 7 bin liralık yardım yaptılar diye her haftasonu yaylaya onları ziyarete gitmek zorunda kalıyorlar şimdi. ayrıca kb'sı hasta diye bi yere gidecekleri zaman söförlüğünü yapıyorlar. tabi bunları yaptıkça yani her haftasonu ziyaretlerine gittikçe oranın alışverişini filan da yapıyorlar. anladın mı? sizi kendilerine bağlamak için, sonuçta yine kendi çıkarları için bu dayatmalar. kocanında işine geliyor tabii. hem sizden uzak olsalar bile hep onlara minnet duymak zorunda kalıcaksın bu bile onlar için bi avantaj. parasını sen ödeyeceksin ama rahat olmayacaksın. dediğim gibi kendini kullandırma canım.