- 31 Ocak 2011
- 1.934
- 152
-
- Konu Sahibi cikolatakizzz
Alla Alla bu soç saçma işte , kendi yatırımınız sonuçta kimene , ailesinden ayrıldıuğını bilmiyo daha
gerçi daha yeni evlisiniz erkekler bizden daha zor adapte oluyor ama
bu yatırım sizin tek başına karar alamaz , ailesine mahçup olmakta neymiş
yakınmı oturuyosunuz ailesine hani acaba arabayı alsın oğlan ortak kullanıız diyemi düşünüyolarr, ki buda sıkıcı bi durum
öyle ya da böyle laf ağızdan çıkmış bi kere eşinizin inadından vazgeçmesi lazım
ya kızlar benım ıcın ayrılmaktan öte ya bosandıktan sonra asılan fılan cok oluyormus arkadasım ıdare et dıyor..
nası ıdare edeyım ya..
ya kızlar benım ıcın ayrılmaktan öte ya bosandıktan sonra asılan fılan cok oluyormus arkadasım ıdare et dıyor..
nası ıdare edeyım ya..
nedense bana eşiniz paracı gibi gelmedi ,siz biraz fevrisiniz sanki ,benim eşimde engelli indirimi için arabayı babamın üstüne alalım dese ben olur derdim ,bence siz hesaba kalkışmışsınız ,babana bişey olursa bizim olmaz o araba gibisinden konuşmuşsunuz ,ayrıca ee madem öyle ver altınalrı onlarla alalım ,kendi üstümüze istiyorsan demiş ki bunda da bişey göremedim ,bende altınlarımı ev alırken verdim ,yani ha ev ha araba bir yatırım var ortada ve para yok ise altın istemiş adam..
babanız ver dilekçeni ben kızımı harcatmam demesi de yalnış ,her aile mevzusunda baba girecekse araya kocanı pasif hale getirirsin ,elbet arkanda olduklarını hissettir ama böyle tartışmalarda hemen aileye başvurmak evliliği sarsar ,bizim 8 yılda aramızda neler geçti ,bırakın babama ,ablama bile anlatmış değilim ..
yalnış yoldasınız ,daha ay olmuş kavgalar almış başını gidiyor ..toparlanın ve eşinle oturup adam akıllı bir uzlaşmaya varın ,kolay değil ha deyince kızını öyle çekip almak ,yuvayı dağıtmak ,bunlar sizin için bir sınav ,başarıyla geçersiniz umarım ..
nedense bana eşiniz paracı gibi gelmedi ,siz biraz fevrisiniz sanki ,benim eşimde engelli indirimi için arabayı babamın üstüne alalım dese ben olur derdim ,bence siz hesaba kalkışmışsınız ,babana bişey olursa bizim olmaz o araba gibisinden konuşmuşsunuz ,ayrıca ee madem öyle ver altınalrı onlarla alalım ,kendi üstümüze istiyorsan demiş ki bunda da bişey göremedim ,bende altınlarımı ev alırken verdim ,yani ha ev ha araba bir yatırım var ortada ve para yok ise altın istemiş adam..
babanız ver dilekçeni ben kızımı harcatmam demesi de yalnış ,her aile mevzusunda baba girecekse araya kocanı pasif hale getirirsin ,elbet arkanda olduklarını hissettir ama böyle tartışmalarda hemen aileye başvurmak evliliği sarsar ,bizim 8 yılda aramızda neler geçti ,bırakın babama ,ablama bile anlatmış değilim ..
yalnış yoldasınız ,daha ay olmuş kavgalar almış başını gidiyor ..toparlanın ve eşinle oturup adam akıllı bir uzlaşmaya varın ,kolay değil ha deyince kızını öyle çekip almak ,yuvayı dağıtmak ,bunlar sizin için bir sınav ,başarıyla geçersiniz umarım ..
bence benım soyledıgım cok mantıklı bısey cunku zaten yakın oturuyoruz kayınvalıde sureklı arabayı ısteyecek esıme benı getır hotur fılan yapacak ayrıca zaten sureklı babanız hasta bakıyorum dıye baslarına kakıp duruyor o zaman da arabay babanızın sayesınde ındırımlı aldınız dıyecek......soz soyleme hakkı olacak..
ayrıca durumları cok kotu ve abılerı cok açgözlü ben altınlaımızı abılerıne vermek zorunda mıyım.......
sızın evlılıgınız sekız sene olmus oturmus bı guvenınınz var elbet ama ben daha yenı evlıyım
su anda benden babasının ustune araba almak ıcın altınlarımı ıstemesı bana gre cooook yanlıs..
hele annesının laf sayması ...
boşanmayı bence çıkarmalısın aklından .....öyle hemen olur mu....babamın üstüne alalım demiş,kabul etmemişsin,tamam altınları da istemiş vermemişsin.....onlar senin zaten,senden izinsiz alamaz,hadi aldı diyelim hayrını mı görecek....lütfen sakin ol...gaza gelme..
sonra madem oyle dedi sana taktigim altinlari geri ver onlarla ben alirim dedi..
ben de engelli indirimi olmazsa altınlarla kendim alırım dediğini anlamıştım....
ya en ufak bıseyde aılem aılem soyle dedı anam boyle dedı
ben anama alacam dedım sen engel oldun bılmem ne madem oyle tum parayı ayıralım fln bana bunları demeye hakkı varmı ne dıye alıyormusum babasının adına araba ben kolaymı kazanıyorum ya sızıde anlamak cok zor
ben de engelli indirimi olmazsa altınlarla kendim alırım dediğini anlamıştım....
yanlıs anlamıssınız oyle dese neden kavga edeyımkı
dikkatimi çekti eşiniz askermişte..
abicim anlayamıyorum ben bunu neden askerlik yapılmadan evlenilir. iki tarafada günah değil mi. (mecburi sebepler hariç)