- 10 Ekim 2016
- 17
- 5
- 55
PÜF noktası..
Sevgili bayan arkadaşlarıma bir önerim olacak..Bu önerimi kendim keşfettiğim için yazma gereği duydum umarım faydalanırsınız....Çamaşırlarımızı yıkarken temizlik konusunda en iyi verimi almak isteriz..Tabii makinelerimizdeki programlardan da en uygununu seçmek önemli..Biliyorsunuz kapsül deterjanlar var, aşağıda fotoğrafını paylaştım..Ben hem kapsül, hem toz deterjan (sıvı da olabilir) kullanıyorum çamaşırlar daha temiz ve beyaz oluyor..Mesela beyazlar için, beyaz toz deterjanı, deterjan gözüne bir miktar koyuyorum..Aynı zamanda kazanın içine çamaşırların en altına da beyazlar için olan yeşil kapsülden koyuyorum..Bu benim denemelerden sonra keşfettiğim temizlik.. Bir de marketlerde, renk ayırıcı mendiller var,denediğim için önermek istiyorum.. Onlardan da çamaşırların içine iki adet attınız mı, karışık renkli çamaşırlarınızı beyazlar ile bile rahatça yıkıyorsunuz..Beyazlar beyazlığını, renkliler renklerini koruyorlar, ancak dikkat edeceğiniz diğer bir konu; beyazların arasına atacağınız renklilerinizi daha önce kullanmış olduklarınızdan ve alaca renklilerden seçeceksiniz....Tüm dostlarıma iyi akşamlar olsun, sevgimle..:)
Son düzenleme: