DAHA BEYAZ, DAHA TEMİZ ÇAMAŞIRLAR..

Demren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
17
5
55
A-Sezen kapsül.jpg
A-Sezen kapsül 2.jpg

PÜF noktası..
Sevgili bayan arkadaşlarıma bir önerim olacak..Bu önerimi kendim keşfettiğim için yazma gereği duydum umarım faydalanırsınız....Çamaşırlarımızı yıkarken temizlik konusunda en iyi verimi almak isteriz..Tabii makinelerimizdeki programlardan da en uygununu seçmek önemli..Biliyorsunuz kapsül deterjanlar var, aşağıda fotoğrafını paylaştım..Ben hem kapsül, hem toz deterjan (sıvı da olabilir) kullanıyorum çamaşırlar daha temiz ve beyaz oluyor..Mesela beyazlar için, beyaz toz deterjanı, deterjan gözüne bir miktar koyuyorum..Aynı zamanda kazanın içine çamaşırların en altına da beyazlar için olan yeşil kapsülden koyuyorum..Bu benim denemelerden sonra keşfettiğim temizlik.. Bir de marketlerde, renk ayırıcı mendiller var,denediğim için önermek istiyorum.. Onlardan da çamaşırların içine iki adet attınız mı, karışık renkli çamaşırlarınızı beyazlar ile bile rahatça yıkıyorsunuz..Beyazlar beyazlığını, renkliler renklerini koruyorlar, ancak dikkat edeceğiniz diğer bir konu; beyazların arasına atacağınız renklilerinizi daha önce kullanmış olduklarınızdan ve alaca renklilerden seçeceksiniz....Tüm dostlarıma iyi akşamlar olsun, sevgimle..:)

Son düzenleme:
bu kapsüller nerde var ayrıca çamaşır için mi

bu kapsüller nerde var ayrıca çamaşır için mi

Merhabalar Hiram2015..Evet kapsüller Çamaşırlar için..Tüm marketlerde satılıyor..Ben ARİEL'inkini kullanıyorum..Yeşiller beyazlar için, mor olanlar renkliler için..Genelde hanımlar, sadece kapsül kullanıyorlar..Ben bir kapsül kazana atıyorum..Deterjan çekmecesine ise bir miktar toz deterjan kullanıyorum..(Sıvı da olur)..Ayrıca renk mendilleri çok önemli..Hiç bir çamaşırın rengi diğerine geçmiyor..Bu mendilleri de MİGROS'larda bulabilirsiniz, kolay gelsin, sevgiler..:)

Ben bu mendilleri ilk defa gördüm bebegimin camasırlarnda kullansam olur mu kimyasal içeriyor mu acaba? Bide fiyatı ne kadar bilgi için teşekkürler

Ben bu mendilleri ilk defa gördüm bebegimin camasırlarnda kullansam olur mu kimyasal içeriyor mu acaba? Bide fiyatı ne kadar bilgi için teşekkürler

Merhabalar..Mendillerde her hangi bir kimyasal yok..Suya karışan renkleri hemen emen bir dokuya sahip yani, diğer çamaşırlara nüksettirmeden kendi bünyesine hapsediyor renkleri..Sanırım Migroslarda 15 Lira pakedi..Ben buradan başka bir marketten indirim yaptıkça stokluyorum, 10 Liraya alıyorum..Paketin içinde 12 adet oluyor..Markası Dr.Beckmann, Renk koruyucu mendil..Umarım yardımcı olabilmişimdir..:)

yeni uyesın ne kadar hazırlıklı gelmıssın ılk yazıların ama resım eklemeler falan. allah alllahhhh yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
allahhh alllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

yeni uyesın ne kadar hazırlıklı gelmıssın ılk yazıların ama resım eklemeler falan. allah alllahhhh yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
allahhh alllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Selam Tavşancan.. Evet yeni üyeyim ama burada..Bir çok form ve sitede üyeliğim var..O yüzden, oralarda piştim, buraya hazır düştüm..:KK54:

Eklentiler

• A-TAY GÖRSELİ.JPG
    A-TAY GÖRSELİ.JPG
    89,7 KB · Görüntüleme: 66
morhopodan alısverıs yapınca 2 tane mendıl verdıler ıkı alısverıs yapmıstım da hedıye geldı kutuda ne yapıcam ben renklılerı karısık atıyorum zaten. ama rengı cıkıcak gıysılerı ayrı yıkıyorum zaten uc bes yıkamadan sonra renk salmamaya baslıyorlar bu mendıl gereksız bence . yani sıyahla beyazı bır arada yıkamıyorum tamam ama renklıler cok karısmıyor zaten 30 derecede.

Fazla boya salan renklileri beyazlarla karıştırmaman iyi, ancak mendil kullanımını ben içinde hiç renkli olmayan çamaşırlarımda dahi kullanıyorum, bembeyaz mendillerin rengi değişiyor griye dönüyor..Yani her halukarda çamaşırlarım daha parlak beyaz ve daha parlak renkliler oluyor..Tabii ben önerdim, uygulamak size kalmış, sevgiler..:)

X