- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Alışkanlık işte yaa hiç mini etek giymedim şimdi giysem dikkat çekerEtek giy
O değil de bu sıcakta nasıl pantolon giyiniyorsunuz? Ben donla dolaşmak istiyorum. Donla dolaşmak moda olmalı bence.
Dikkat çekmez, siz dikkat çektiğini düşünürsünüz. Mini giyinmeyin, diz altı etekler, elbiseler ve spor ayakkabılar çok moda bu sene.Alışkanlık işte yaa hiç mini etek giymedim şimdi giysem dikkat çeker
mini olmasına gerek yok böyle efil efil hafif dizüstü çok hoş etekler var hatta yazın çiçekliler çok tatlı duruyoAlışkanlık işte yaa hiç mini etek giymedim şimdi giysem dikkat çeker
Evet aslında spor uzun eteklerde var yandan yırtmaçlıDikkat çekmez, siz dikkat çektiğini düşünürsünüz. Mini giyinmeyin, diz altı etekler, elbiseler ve spor ayakkabılar çok moda bu sene.
Bide epilasyona gitmem lazım sanırım hep ağda ugrasilmiyormini olmasına gerek yok böyle efil efil hafif dizüstü çok hoş etekler var hatta yazın çiçekliler çok tatlı duruyo
Tamam oda kilo versin işteMadem bakımsızsınız adamı niye fit ol diye darlıyorsunuz
Ama bayan olduğumuz için bi etek giyilebilir gibi geldi bende istedimBence bu soru çok tuhaf .Bu içten gelen bişey .Ben mesela dikkat çekmeyi,dekolte giymeyi cok severim kararında tabi yani içimden gelir bı kot gysem bile üstüne iddialı bişey giyerim çünkü bu beni mutlu edyr .Bu yasa kadr hiç giymedim dyrsun demek ki içinden gelmemiş bu saatten sonra başkası istyr diye giymek tuhaf bence .
Galiba ben kilo ver diyince söyledi önceden söylemedi hiç ama benimde aklımdaydı hep aynı tarz giyinmekten sıkıldım galibaSiz ona dediniz diye mi böyle dedi yoksa daha önce söylüyor muydu?
Siz gerçekten istyrsanz giyin tabiki çok ta yakışır farklı hava katarAma bayan olduğumuz için bi etek giyilebilir gibi geldi bende istedim
Bayan deyyiliz kadınız... Ve istediğimiz, rahat ya da güzel hissettiğimiz şeyleri giyeriz. Erkek arkadaş, koca, abi vs kendi donunu toplasın önce...Ama bayan olduğumuz için bi etek giyilebilir gibi geldi bende istedim
Dikkat çeksin, ne güzel mis gibi, herşeyin bir ayarı var.Alışkanlık işte yaa hiç mini etek giymedim şimdi giysem dikkat çeker
Merhaba,
Erkek arkadaşım biraz kilo aldı ve baya göbek oldu ilk tanıştığımızda çok fitti eski haline dönmesi konusunda hep soyleniyorum oda işi gereği hareketsizlikten olduğunu söyledi.Ama bunun için çaba göstereceğini söyledi.Bu konuşmanın ardından daha bakımlı olmam gerektiğini söyledi mesela hiç etek giydiğini görmedim dedi . Aslında bir bakıma haklı hep pantolon giyiyorum daha kadınsı ol dedi.Yani etek giymeye hiç alışamadım daha bakımlı olmak için ne yapmam gerekir.Sirf o istiyor diye değil kendimde değişiklik istiyorum.Onerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.Simdiden teşekkürler.
Ay ben mecburiyetten giyiyorum iç bacaklarım birbirine sürtüyor yoksa mahvoluyorumEtek giy
O değil de bu sıcakta nasıl pantolon giyiniyorsunuz? Ben donla dolaşmak istiyorum. Donla dolaşmak moda olmalı bence.
Biraz banada öyle geldi ama kötü bisey demedim ki saglik açısından da vermesi lazımKısasa kısas yapmış sevgilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?