Daha altı gun oldu...

blackeyes06

egeli bayaan:)
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
333
54
Suan oyle sınırlıyım kırgın kızgnm anlayamadm mobilden gırdım k. Bakmayın yanlışlık olursa gecenın karanlığında oturdum dusunuyorum benı yadırganmayın lutfen kısaca anlatacam Ben baska bır sehırde ewlıyım annem dul kendı kafasına gore özgür yaşayan bırısı yanı para bol onda calısıyo ewde durmayı sevmez ewe yemegini sevmez bız cok sık gelıp gıtmeyız neyse yazları bes gündü en fazla bnde dedım annem yalnız kardesım yalnız fazla duralım gıdınce ama hata etmısım gelelı altı gun olduğu temizliğimi yemegımı kendım yapıyorum bırde kardesım var hıcbısey sevmez herseyde eringec onu memnun etmeye calıs gezmeye götür artı bıde ufak coxuk var bugun ewı temızledım sabah heryer kıyafet dolu benım kac senelık kıyafetlerım vardı onları. Cope attık ama ew tmız yemegı yaptım bı baktım hanfendı yıne çarşıdan elı kolu dolu kı hergun bole pasta bılmem ne geldı koydu tabaklara yedık yemek nolcak dedım açıkn tabağına koyup yesın dedı....neyse yedıgımızı yıkadım oturdum tam bu çağırdı dedı bura boşalmış attnmı Ewet dedım kendı eskılerımı senınkıne degmedm kardesıme sordum gitmem dedı attım bana neler sayıyoo or.... Bılmem ne bende Bıcok sey dedım paranı yıyen tatlı dedım sende yıyon dedı halbukı yalan gelır gelmez yıcemıZı falan aldırdım hep neyse olur deyince bırıktırdıgım butun paraları fırlattım al dedım sen bole oldgn ıcın yalnızsn dedım aıle hayatı yok yemek yapılıp masada yenmesı yok dedım bayağı dedım bana yarın gıt dedı kovdu suan soktayım zaten bende ayın onuna kdr dururm duyordum aceba ne yapsam kv die misafir var cmts gıdecekler o gun oglen gıtsem ıkı gun sonra Ewıme donsem cunku olmyck bole ya zoruma gıden mıllet parasını yer altınını çalar ben bı kendime aıt eskılerı attım o suc oldu bence bahane boyle annelık falan olmaz

Valla canim anlamakta zorluk yaşadım okurken çok devrik yazmışsın.Ama anladığım kadarıyla annenin yaptığı iş değil.Kızı gelmiş kırk yılda bir sevineceği güzel güzel ağırlayacağı yerse sen hem temizlik yap hem yemek yap bide üstüne evden kovul.Ben senin yerinde olsam kovulduktan sonra giderdim artık kalacağım varsa da kalmazdım yani.O zaten göndermek için bahane aramış o bahaneyi de bulmuş.

Yukardaki arkadaşlara katiliyorum hic bişey anlamadim

Altta duzenle var konunu tekrar düzenle

Bi ben anlamışım :)
Yahu kadın anaç değil zorlamanin manası yok...ye iç takıl 3.gün dön evine...herkesin hayatı var...o da senin annen huyunu yeni mi öğrendin...
5 günde komple düzeni değişmiş...öyle ya da böyle herkesin evi düzeni alışkanlıkları

Boyle düzen olmaz olsun aıle hayatı sıfır

Ya telefondan gırdım canım zaten skkn bıde sız ımla dan bahsedıyor sunuz
Anlamadim napabilirim bende telden yaziyorum kk ye uye olali beridir telden yaziyorum hem yorum bekliyosunuz hemde anlaşılır bicimde yazmiyosunuz

O annemse azıcık saygılı olaydı ben onun hayatını degıstırmıyorumkı aksıne ona iş bırakmıyorum ama kıymeti bilen yok

Iki taraf da hatalı.
Kadın istediğini istediği yerden yer, ev onun , hayat onun... Kaldı ki birde bekar, ne düzeni ?
Sizin eskileriniz dahi olsa atmamalıydınız, bu konuda hatalısınız.
Bır anne kızına nasıl o... der onu da anlamış değilim.
Gece gündüz demeyin gidin evinize.
Belli rahatsız olmuş.
Hep derim her ananın analığı aynı olmuyor. Analık tartışılır mı ? bal gibi de tartışılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…