- 16 Haziran 2013
- 333
- 54
-
- Konu Sahibi blackeyes06
Esım haberı yok oda bı günlüğüne kv gıttı yarına gelecekti duysa daha kotu olur bılmıyorum Napcam bana kalsa sabaha donerım eweanladım ben
annende kaldığın yeter misafirliğin kısası makbuldür
o öyle memnunsa yaşasın
evine dön sen yarın
Boyle düzen olmaz olsun aıle hayatı sıfırBi ben anlamışım :)
Yahu kadın anaç değil zorlamanin manası yok...ye iç takıl 3.gün dön evine...herkesin hayatı var...o da senin annen huyunu yeni mi öğrendin...
5 günde komple düzeni değişmiş...öyle ya da böyle herkesin evi düzeni alışkanlıkları
Anlamadim napabilirim bende telden yaziyorum kk ye uye olali beridir telden yaziyorum hem yorum bekliyosunuz hemde anlaşılır bicimde yazmiyosunuzYa telefondan gırdım canım zaten skkn bıde sız ımla dan bahsedıyor sunuz
Senın anlamadığın Bellı barız senı germıs hadı bı gıt işineimladan bahsetmiyoruz, anlasilmiyor ya da yanlis anlasiliyor diyoruz. mesela benim anladigima gore annenin parasi, rahati, keyfi seni germis.
Pff ne zorsunuz ya anlamadıysan yaMaAnlamadim napabilirim bende telden yaziyorum hem yorum bekliyosunuz hemde anlaşılır bicimde yazmiyosunuz
Senın anlamadığın Bellı barız senı germıs hadı bı gıt işine
O annemse azıcık saygılı olaydı ben onun hayatını degıstırmıyorumkı aksıne ona iş bırakmıyorum ama kıymeti bilen yokSanane ki annenin aile hayatının olup olmamasından.
İster dısardan yer, ister gezer tozar, ister evini b.k götürür bu onun hayatı.
Seni kovup kufur etmesi dısında hatalı olan sensin kadının duzenini değiştirmeye calısıyorsun.
Ya kayınvalidene git ya evine dön.
a-aaaa belli oldu tamam kimin ariza oldugu. don madem evine de kadinin kafasi rahat etsin
Sızın gıbı hemcınsler olmaz olsun yaa-aaaa belli oldu tamam kimin ariza oldugu. don madem evine de kadinin kafasi rahat etsin