Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar iş yerinde test yaptım çift çizgi kan testi yaptırdım pozitif doktora gittim 5 hafta 2 günlük dedi bir vitamin yazdı yolladı beni ama iş bundan sonra başlıyorrrr eee ben napıcam bu kadar mı anne olmak ne yiyecem ne içecem nolcak şimdi ?
benmde aynı senle canm..bakalım hmileliğimz nasıl geçicek .şimdilik bişi yapmana gerek yok süt ürğnleri tüket yeter . Ve yumurta günde bir tane kahve en az
yorumlarınız için teşekkür ederim.kahvaltı hiç yapamıyorum sadece sabahları süt içiyorum . uykudan kalkamıyorum çünkü işe ancak yetişiyorum.iki gündür sıcak basıyor. gece uyanıp kana kana su içiyorum. hani derlerdi ya hamilelikte maşallah diyim gerçi hiççç bulantı felan yok.
kızlar iş yerinde test yaptım çift çizgi kan testi yaptırdım pozitif doktora gittim 5 hafta 2 günlük dedi bir vitamin yazdı yolladı beni ama iş bundan sonra başlıyorrrr eee ben napıcam bu kadar mı anne olmak ne yiyecem ne içecem nolcak şimdi ?
allah sanada nasip etsin tatlım senin gibi bebekk hasreti çeken herkese rabbm büyük beklein ummadığınız anda gelecek görürsünüzHayırlı olsun canım yaa) sağlıkla kucağına alırsın umarım)
ben de seninle aynı durumdayım canım ayın 13ünde adet olmam gerekiyodu ayın 16 sında testi yaptım pozitif çıktı ama doktora daha gitmedimçünkü ultrasyonda henüz görünmez miş o yüzden 1-2 hafta sonra gidicem doktora. folik asit kullanıyorum hamile kalmaya konusunda şüphelendiğim den beri kullanmaya başladım.sanırım yanlış kişiye mesaj yazdım ama olsun;-)Hayırlı olsun canım yaa) sağlıkla kucağına alırsın umarım)
ben de seninle aynı durumdayım canım ayın 13ünde adet olmam gerekiyodu ayın 16 sında testi yaptım pozitif çıktı ama doktora daha gitmedimçünkü ultrasyonda henüz görünmez miş o yüzden 1-2 hafta sonra gidicem doktora. folik asit kullanıyorum hamile kalmaya konusunda şüphelendiğim den beri kullanmaya başladım.sanırım yanlış kişiye mesaj yazdım ama olsun;-)