İlköğretim Yorum ve Soruları Daha 4.sinifta bunaldim ben ya okumasin lanet olsun yani

papatyam_83

civciv
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
1.272
421
41
Aglayarak yaziyorum bunlari inanin ...günaha girerek yaziyorum....ilkokul 4 de vallahi bunaldim bu eğitim sisteminin deee cocugun alacagi egitimin deeee....icimi dökmem lazim ....benim durumumda milyonlarca aile var....inanilmaz bir sidik yarışı var hepimiz buna aletiz herkes bursluluk sinavina götürüyor cocugunu iki tl az odeyim diye eğitimin parasi olana iyi oldugu bir memleketteyiz ....cocuklar zaten cocuklugunu birak hayatini yaşayamiyor dil ogren kodlama öğren dikkat eksikligini aş hizli ve anlayarak okuma ...hepsi ayda 2asgari ucret kadat nerdeyse yuzmesi piyanosu cok komik bir haldeyiz...yuzlillar önce cocullarin sporu mahalle aralarinda resim müziği okullarda bedava öğrenip yapiyorlardi belki simdi hersey muthis pahali ve kurslarla öğreniliyor koleje giden cocuk yetmez gibi ozel ders de aliyor ...cok komik haldeyiz ....coooook

Malesef. Bnde velilerin çocukları yarıştırmasına kızıyorum. Bi tanıdığım benim çocuğum sınıf 1. Olacak herkesi geçecek diye çocuğuno kadar sıkıyodu ki çocuk sınavlarda hep başarısız oluyodu. Bi rahat bırakın çocukları yaa. Birde ödevlerini veliler yapmasın lütfen

Niye bu kadar bunaldiniz ki,bu aslında hep süregelen bir durum.Eskiden dershaneler vardı, durumu iyi olan onlara gönderirdi,şimdi özel okullar arttı ,yine okuluna göre durumu ortalama yada iyi olanlar gönderiyor.Veliler temelden işi sıkı tutmak istiyor,bence bunda şaşılacak bir durum yok.
Herşeyde eskiyi isteyemeyiz,herşey degişiyor ayni kalmiyor çünkü...Öyle eskiden resmi müziği de çok iyi öğrendiğimiz yoktu :) Eskiden de şahane değildir hiç bir şey.
Keşke her çocuk aynı kalitede eğitim alabilse,ama olmuyor maalesef.Bizim yapacağınız eldeki imkanlarla,mevcut sartlarla en iyisini oldurabilmek,olduğu kadar.

X