daha 22 yaşşındayım ben :(( yardım yaaa

yafrimu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
533
1
kızlar bu yaşımda kırışmaya başladım hanı yaşlandıkca goz kapagın aşagı ıner ya kasının orası oyle oldu senağlama

ve burun cevrem acayıp gozeneklı burnum ve hafıf cevresı benek benek delıklersenağlama

ve yanaklarım taşal gıbı resssmeeeen bıldıgın oduna elını sur ıste o benım yanaklarım

ınanın ne yapacagımı şaşırdım ben yaaaaa varmı bıldıgınız bı dogal çözüm

canım gözenekler için çilek yağını deneyebilirsin. buharlı suyla siyah noktalarını temizleyip tonik yerine çilek yağı sürebilirsin. yanaklarını pek anlayamadım ama eger kuru sert anlamında bişise susam yağı iyi gelebilir ve kayısı yağı kremleri var yüz için. asırı kuru ciltlere veriliyo sadece kayısı yağı.

canım Allaha şükürki hıc sıyah nokta sorunum olmadı ama bu gozenekler öldüryo beni elımı yuzumun hıcbır yerıne degdıremıyorum heryerım putur putur fondoten falan suremıyorum burun cevreme falan boyle soyulmuş gıbı oluyo derı parcacıkları falan
burun cevrem ve alnım ınanılmaz yaglı

yanaklarım ıse kuuupkuru hıcbısey fayda etmıyo ya vazelın surup yatıyorum yanaklarıma yoook banamısın demıyo

ve cıldım sarkmaya basladı bu yaşta kaşlarım aşagı ınıyo resmen cızgıler cubuklar Allahım yaaasenağlama

canım bnm yanaklarım da öyleydi vazelin sürüyodum bende hep. sonra badem yağı sürmeye başladım baya yumusacık oluyo ama tüylenme yapar dediler bıraktım. kayısı yağı deneyebilirsin ama.

gözeneklerin için de buzdolabında beklettiğin cilek yağını sabah aksam sür baya farkeder 20 günde falan

Gözeneklerin tek bir çaresi var oda mısır haşlayıp yiyiceksiniz ibrahim saraçoglu demişti....

ya ben aktardan aldım bısey ama cılek yagı degıl cılek aroması boyle gecıyo dedı adamboshayallersmile

cildin için nemlendirici krem kullan, gözeneklerin içinde ayrı bi krem kullanmalısın. gözenek tam tedavi edilmio. sadece ilerlemesini durdurabilirsin.

gözeneklerle benimde sorunum var ben kil maskesi yapıyorum... Epey zaman önce almıştım aktardan. ılık su ile maske haline getiriyorum sonra sürüp yarım saat bekletiyorum valla cildim parlıyor güzel oluyor bunu deneyebilirsin...

fazla makyaj yapma sarkmaların nedeni bu olabilir. ben de 21 yaşındayım çok az belli belirsiz makyaj yaparım bi rimel bi ruj valla elimde olsa onları da bırakcam ama alıştım

yanaklarımdakı kuruluk ıcın jojoba yagı aldım gece yatarken suruyorum sabaha ıyı aksama yıne kuruyo yuzumboshayallersmile

yağlı cilt erken sarkar ama...

acaba yüzünüze sürdüğünüz vazelin ya da yağlarda sarkma sürecini hızlandırıyor olabilir mi?

Yağlı cilt sarkar kuru cilt kırışır sanırım öyle birşeydi.
Hem benim de öyle 18 yaşındayım alnım çizgi çizgi olmuş durumda ama söyleyince kimse inanmıyorÇok üzgünüm çoook
Ben bıraktım artık bu forumda da çok sordum bi çare bulamadım yoruldum:sinifsinif:

Benimde cildim daha 2 ay evveline kadar senin gibiydi. Yani karma cilt. Yanaklar kuru t bölgesi yağlı ise karma cilt . Ben Nıveanın karma cilt serisini kullanıyorum ve aşırı derecede memnunum. tavsiye ederim. Fiyatıda hesaplı. Nıvea karma ciltler için canlandırıcı jel, tonik, nemlendirici kullanıyorum. Cildim yumuşacık oldu.Kaz ayağı bölgesi kırışıkları için ise kesinlikle Kayısı çekirdeği yağı tavsiye ederim. Bitkisel yağları T bölgesinde kullanmak sivilceye sebep oluyor. Oyüzden sadece kuru olan bölgelere kullanmak lazım. Nıveadan memnun olduğum için bu konuda sıkıntısı olan herkese tavsiye ediyorum. Çünkü son 5 yıldır denemediğim ürün kalmadı. En iyi sonucu Nıvea karma cilt serisinde buldum

cilt ne kadar kuru olursa kırışıklık o derece artıyo mafoldumben
benim yüzümde öyle pütür pütürdü ama ben makyaj filan yaptığımdan değil sürekli abdest aldığım için :çok üzgünüm:
nemlendiricilerde pek fayda vermedi artık kuruluktan kaşınıyordu
doktora gittim
eumovate adında bir krem verdi bana doktor çok memnunum hafta bir kere sürsem bile yetiyo
şu an çok düzgün tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…