Kizlar 20 günlük oğlum var sütüm ilk hafta iyi geldi bebegim 300-400 gram almisti fakat ikinci hafta doktora gittik bebegim iki gündür cok agliyordu ve meme istiyordu sürekli dr. Sütün yetmiyor dedi bebegim kilo almamis 1 hafta boyunca hiç.. Sma gold mamaya basladik 1 hafta oldu ama surekli emzirdigim halde göğüslerimdeki süt gün geçtikçe azalıyor..
Bebegim emmeye basliyor ve birkac dk sonra sinirlenip göğsümü çekiştirmeye eliyle tutmaya calisiyor bir anda memeyi birakip kipkirmizi olup aglamaya basliyor tekrar meme ariyor veriyorum cekiyor cekiyor yine agliyor süt gelmiyor
Ne yapabilirim de sütüm gelsin? Yorgunlukta sanirim kesildi dogumdan beri birgün dinlenmedim bide cok agladigim günler oldu.. Milupa süt arttirici cayfelan iciyorum ama pek etki etmiyor
(null)
Kizlar 20 günlük oğlum var sütüm ilk hafta iyi geldi bebegim 300-400 gram almisti fakat ikinci hafta doktora gittik bebegim iki gündür cok agliyordu ve meme istiyordu sürekli dr. Sütün yetmiyor dedi bebegim kilo almamis 1 hafta boyunca hiç.. Sma gold mamaya basladik 1 hafta oldu ama surekli emzirdigim halde göğüslerimdeki süt gün geçtikçe azalıyor..
Bebegim emmeye basliyor ve birkac dk sonra sinirlenip göğsümü çekiştirmeye eliyle tutmaya calisiyor bir anda memeyi birakip kipkirmizi olup aglamaya basliyor tekrar meme ariyor veriyorum cekiyor cekiyor yine agliyor süt gelmiyor
Ne yapabilirim de sütüm gelsin? Yorgunlukta sanirim kesildi dogumdan beri birgün dinlenmedim bide cok agladigim günler oldu.. Milupa süt arttirici cayfelan iciyorum ama pek etki etmiyor
(null)
Kizlar yorumlarinizi okudum parmaklariniza saglik..
Kuzumun dili pamukçuk oldu bu yüzden emmiyor huysuzluk yapiyor desem degil biberonu gayet güzel emiyor sanirim süt bol gelmiyor memede biberona göre o yüzden sinirleniyoren kötü ihtimal elekt. Mak alip sagicam sütümü ama emzirmeye devam ediyorum
2 saatte bir emiyor ilk önce iki göğsümüde iyice çıldırana kadar emziriyorum yani o birakiyor ben tıkıyorum memeyi agzina iki kere cekiyor yine kiyamet.. Sonunda mama veriyorum 90 ml hazirliyorum ama onunda 20-30ml sini hep birakiyor biberonda sanirim icmedigi mama kadar anne sütü aliyor benden..
(null)
Kızlar deli oldum ya kontrole gittik oğlum bi haftada 800 gr almış 4700 kilomuz ve dr cok fazla almis mamayi günde 3 kere ver dedi
Ama sütüm tam gelmiyor hem 3 saatte bir dediniz cocuk alisti nasil bir anda günde 3 kereye düşürücem mamayı çıldırıyor mamayi vermeyince dedim .. Alıştıysa mamaya yapicak bisey yok dedi dr. Delirdimmm iyice nasil dr bunlar yaaa
Aile hekimimize götürdüm akabinde saglik ocagindaki doktorumuz " biz yeni doganlara mama destegi günde iki öğün veriyoruz senin gittigin adam ne biçim dr 3 saatte bir mama vermek cocugu sütten kesmek demektir" dedi..
(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?