• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dağlıca'da Çıkan Çatışmada 3 Asker Şehit Oldu

rabia01

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
19.755
11.162
498
Genelkurmay Başkanığı, Hakkari'nin Dağlıcabölgesinde çıkan çatışmalarda 3 askerimizin şehit olduğunu, 1'i ağır 6 askerimizin yaralandığını açıkladı. Şehit olan askerlerimizden birinin yarbay, 2'sinin astsubay rütbesinde olduğu belirtildi. Genelkurmay, operasyonda şu ana kadar 17 teröristin de etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

1 YARBAY, 2 ASTSUBAY ŞEHİT OLDU

Yüksekova bölgesinde güvenlik güçlerinin PKK'ya karşı başlattığı iki gün önce başlattığı operasyon devam ederken, bugün Irak sınırındaki Dağlıca'da bir grup teröristle çatışma çıktı. Teröristlerin açtığı ilk ateşle Yarbay İhsan Ejdar ve henüz kimlikleri öğrenilemeyen 2 astsubay şehit oldu. Çatışma bölgesine sevk edilen birliklerin katılımıyla hava destekli operasyonda 17 PKK'lı terörist ölü ele geçirildi.

İşte TSK'dan yapılan açıklama:

"17 Ekim 2015 tarihinde, Dağlıca bölgesi ve civarında yürütülmekte olan operasyonda meydana gelen çatışmalar esnasında üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş; biri ağır olmak üzere altı kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.

17 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Söz konusu operasyonda şu ana kadar 17 terörist etkisiz hale getirilmiş olup çatışmalar devam etmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz."

GENİŞ ÇAPLI OPERASYON BAŞLATILDI

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. İlçeye bağlı Dağlıca bölgesinde 3 askerin şehit olduğu, 6 askerin de yaralandığı çatışmanın ardından hava destekli operasyon başlatıldığı belirtildi. İlçede havalanan helikopterlerin Dağlıca bölgesine gittikleri görüldü. Dağlıca bölgesindeki PKK'lıları etkisiz hale getirmek için son günlerde bölgeye çok sayıda askeri sevkıyat yapılmıştı.

http://www.haberler.com/daglica-da-cikan-catismada-3-asker-sehit-oldu-7788036-haberi/

Her sabah haber sitelerine girerken nolur şehit haberi olmasın, ölüm haberi olmasın diye açıyorum. Bugünler ne zaman bitecek? Yine analar, babalar, eşler, evlatlar ağlıyor...

Allah rahmet eylesin biz bi kac dk belki bir kac saat uzulup dusundukten sonra hayatimiza donecegiz yine ates düştüğü yeri yakacak. Allah ailelerine sabırlar versin

allahım ailelerine sabırlar versin artık bitsin daha canlar yanmasın şehitlerimizin yattığı yerler cennet bahçesi olsun

Mekanlari cennetin en guzel kosesi olsun. Allah ailelerine sabir versin. Yapanlar ve sebep olanlar da ayni acilari yasasinlar insallah, kahtolsunlar bin beter olsunlar.

Ah ah giden geri gelmiyor... oyyy babasız kalan cocuklar oyyy kocasız kalan kadınlar oyy ciğeri yanan ana babalar yarım kalan kardeşler oy oy oyy.. Diyecek bir şey bulamıyorum...

Allah rahmet eylesin şehitlerimize :KK43:

yalnızca bir alt yazı ile veriyorlar şehit haberlerini.
Sayı olarak görüyorlar ,gidenin bir can olduğunu gencecik bir beden olduğunu unutuyorlar.
Büyük büyük haberlerle artık gözlerini toprak doyurması gerekenler var TV lerde.
Paylaşmaya çalıştıkları bir ülke var.Yazık , gideceğiniz yer aynı.Neyin derdi bu bitmedi.

Allah ailelerine sabır versin :/ bu nasıl bir acıdır tanımadığımız insanlar için biz bu kadar üzülüyorsak aileleri ne durumdadır... Allahım sen yardım et

Allah mekanlarını cennet etsin şehitlerimizin, son bulsun dedikçe her gün yeni şehit haberi alıyoruz dayanılacak gibi değil Allahım ailelerine sabır versin ateş düştüğü yeri yakıyor :(

Geride kalanlarına sabırlar diliyorum. Şimdi haberlerde izledim yine. Dayanılmaz bir acı. :(:(

Back