- 30 Aralık 2009
- 23.093
- 90.671
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Evet yine bir şehit haberi daha ! Ocaklara ateş düştü...birkez birkez daha düşmeye de devam edeceği aşikâr.
Haydi hanımlar asker doguralım ! Hani devlet bakacakya..Erkek olana kadar doğuralım..Yetmediyse bizler de gidelim..Hatta kızlarımızı da yollayalım !
Devlet baba bakacak bize. ! Söz verdi..Sözünün arkasında durur babalar (!) Biz öyle gördüydük..
Doğuralım tabii,parası olanlar eline silah almadan 40000 lira karşılığı yaparlar askerliğini,
Fakirlerde doğurup doğurup vatanı için şehit olmaya gönderir yavrularını.
Yıllardır hep derdim ki benim çocuğum gider askerliğini vatanı için şerefiyle yapar.
Artık demiyorum,rabbim izin verirse bende paralı gönderirim banane.
Memleketimi baştakiler düşünmüyorsa benim oğlummu kurtaracak vatanını.
Memleketimi baştakiler düşünmüyorsa benim oğlummu kurtaracak vatanını.
nedir bu basiretsizlik ya. dümdüz edemiyolar mı o Dağlıca' yı, o Kandil' i.
Terörle mücadele eden komutanlarımız içerde çünkü.nedir bu basiretsizlik ya. dümdüz edemiyolar mı o Dağlıca' yı, o Kandil' i.
Allah rahmet eylesin rabbim ailelerine sabır versin
ne yazsak boş...açıkcası ben eşimi ben oğlumu askere göndermem diyenlere üzüldüm.
kardeşim astsubay eşim polis ikiside her an risk altında.erkek olsam tek kuruş vermez askerliği sonuna kadar yapardım. hatta şuan askerlik kapısı açılsın kadınlara bir dk durmam.
bu vatan için çok kan döküldü. toprağımı kimse alamaz gerekirse savaşırım vermem. keşke tüm milletimiz biraz milli duygular paylaşsa keşke tek yürek olabilsekte bu iç savaş sona erse
Allah rahmet eylesin rabbim ailelerine sabır versin
ne yazsak boş...açıkcası ben eşimi ben oğlumu askere göndermem diyenlere üzüldüm.
kardeşim astsubay eşim polis ikiside her an risk altında.erkek olsam tek kuruş vermez askerliği sonuna kadar yapardım. hatta şuan askerlik kapısı açılsın kadınlara bir dk durmam.
bu vatan için çok kan döküldü. toprağımı kimse alamaz gerekirse savaşırım vermem. keşke tüm milletimiz biraz milli duygular paylaşsa keşke tek yürek olabilsekte bu iç savaş sona erse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?