Dağlıca'da 8 şehit..

Led_BiR_Vele_DisTiri

Amaaaan Zırt !
Pro Üye
Anneler Kulübü
30 Aralık 2009
23.093
90.669
1.123
Evet yine bir şehit haberi daha ! Ocaklara ateş düştü...birkez birkez daha düşmeye de devam edeceği aşikâr.

Haydi hanımlar asker doguralım ! Hani devlet bakacakya..Erkek olana kadar doğuralım..Yetmediyse bizler de gidelim..Hatta kızlarımızı da yollayalım !

Devlet baba bakacak bize. ! Söz verdi..Sözünün arkasında durur babalar (!) Biz öyle gördüydük..

Evet yine bir şehit haberi daha ! Ocaklara ateş düştü...birkez birkez daha düşmeye de devam edeceği aşikâr.

Haydi hanımlar asker doguralım ! Hani devlet bakacakya..Erkek olana kadar doğuralım..Yetmediyse bizler de gidelim..Hatta kızlarımızı da yollayalım !

Devlet baba bakacak bize. ! Söz verdi..Sözünün arkasında durur babalar (!) Biz öyle gördüydük..

Doğuralım tabii,parası olanlar eline silah almadan 40000 lira karşılığı yaparlar askerliğini,

Fakirlerde doğurup doğurup vatanı için şehit olmaya gönderir yavrularını.

Yıllardır hep derdim ki benim çocuğum gider askerliğini vatanı için şerefiyle yapar.

Artık demiyorum,rabbim izin verirse bende paralı gönderirim banane.

Memleketimi baştakiler düşünmüyorsa benim oğlummu kurtaracak vatanını.

Doğuralım tabii,parası olanlar eline silah almadan 40000 lira karşılığı yaparlar askerliğini,

Fakirlerde doğurup doğurup vatanı için şehit olmaya gönderir yavrularını.

Yıllardır hep derdim ki benim çocuğum gider askerliğini vatanı için şerefiyle yapar.

Artık demiyorum,rabbim izin verirse bende paralı gönderirim banane.

Memleketimi baştakiler düşünmüyorsa benim oğlummu kurtaracak vatanını.

hep aynı şeyleri düşündüm vatanı içinse yapacak tabiki diye... yeri gelirse dağda yatacak diye...!!!
şimdi mi???

önümüzdeki sene düğünüm olmasına rağmen erkek arkadaşımın askere gitmesine müsade etmiyorum. o benim ruh eşimse ve dünya da tek ise... ben bile bile gönderemem onu.
ilk seferki bedelli askerliği yaştan dolayı kaçırdık... bir sonrakine kısmet inş... ben çalışır ben öderim yinede göndermem!!

bu durumda bile birileri yatağına başını rahat koyabiliyorsa benim erim niye gidip orda canından olsun...
bu düşüncede sadece ben varım sanıyordum böyle deyince insanlar bana kızıyorlar ama durum bu düşüncelerim bu...

hepimizin başı sağolsun... sabahtan beri ağlıyorum... Allah ailelerine sabır versin diyeceğim ama olmayacak biliyorum... Allah ailelerine ayakta durma gücü versin...

o kadar anaların evladı gidiyo da bu adamın birinin oğlu neden gitmiyo??neymiş rahatsızmış gidemezmiş.yemeyin vatandaşları ya yemeyin.o kadar gariban insanın oğulları askere gidiyo paşa paşa koçlar gibi yapıp geliyolar.benim eşimde asker yemin ederim kahrediyorum resmen artık olanlara.içim yandı sabah sabah.bir şehit de hatay da var,bu mudur ya bu mudur???

Ne varsa baştakilerde var...Tuzları kuru çünkü..

Eğerki şuandaki imkanlarım olursa asla ve asla oğlumu askere göndermem..Ona birşey olsun diye doğurmadım benimle yaşasın benimle ağlasın gülsün diye doğurdum..Bu baştakiler benim oğlumu hak etmiyorlar..Oğlumn kestiği tırnağa kurban olsunlar..

nedir bu yeter artık ya birileri gidiyor ölüyor 3 gün üzülüyoruz sonra unutuyoruz sonra yine askerlerimiz ölmeye devam ediyor.
Ne bu ya?Ben kendi adıma konuşmam gerekirse ben de gitmek isterdim ama kadın olduğum için askerlik yapamıyorum.Çocuğum falan da yok ,geride bırakınca düşüneceğim kimse yok.Madem ki milletiz o zaman ya hepberaber ya hiçbirimiz.Ya herkes seferber olacak.Ya da hiç kimse oralarda ölmeyecek.Çok ağırıma gidiyor bu durum.Yapabildiğimiz tek şey uzaktan uzaktan konuşmak çünkü.

allahım ailelerine eyüp a.s sabrı versin dayanmak çok zor
Başbakan olsaydım önce idam yasasını getirip törör suçlarının hepsini asardım bunları ölümden başkası uslandırmaz ama hala onların başlarına SAYIN diye hitap edilen bir devletten ne bekleyebilirim diye düşünüyorum haberi aldığımdan beri :ssz:
1 saatlik uykuyla ayakta duruyorum nedenmi eşim gece nöbetinde bende evde korkuyla bekledim hainler pusumu kuracak diye o orda tetikte ben evde
sabah eve geldiğinde omuzlarındaki zırhlı yeleğin yaptığı yarayı gözlerinin kan çanağı olduğunu görünce birde şehit haberlerini alınca içimdeki kin nefret acıma şükür duyguları birbirine karıştı...allah onların kalkan ellerini kendilerine çevirsin kendi pisliklerinde boğulsunlar

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin rabbim ailelerine sabır versin :(
ne yazsak boş...açıkcası ben eşimi ben oğlumu askere göndermem diyenlere üzüldüm.:20:
kardeşim astsubay eşim polis ikiside her an risk altında.:72::72: erkek olsam tek kuruş vermez askerliği sonuna kadar yapardım. hatta şuan askerlik kapısı açılsın kadınlara bir dk durmam.
bu vatan için çok kan döküldü. toprağımı kimse alamaz gerekirse savaşırım vermem. keşke tüm milletimiz biraz milli duygular paylaşsa keşke tek yürek olabilsekte bu iç savaş sona erse:14::14::14:

ne yazsak boş...açıkcası ben eşimi ben oğlumu askere göndermem diyenlere üzüldüm.:20:
kardeşim astsubay eşim polis ikiside her an risk altında.:72::72: erkek olsam tek kuruş vermez askerliği sonuna kadar yapardım. hatta şuan askerlik kapısı açılsın kadınlara bir dk durmam.
bu vatan için çok kan döküldü. toprağımı kimse alamaz gerekirse savaşırım vermem. keşke tüm milletimiz biraz milli duygular paylaşsa keşke tek yürek olabilsekte bu iç savaş sona erse:14::14::14:

O kapı açılsa ben de 1 dk durmam ,şu dünyaya erkek olarak gelmediğime lanet ettiğim belki de tek konu askerlik.

Görüşüne saygı duyuyorum ama kusura bakma arkadaşım ben yollamam bi kaçtane kanı 5 para etmez için ben oğlumu eşimi göndermem...Bu vatan için kan dökülmesine gerek yok BAŞTAKİLER işlerini adam gibi yapsalar askerlerimizde gayet rahat bir şekilde askerliklerini yapar gelirler ama baştakilerde iş yok...

Back