Dağınıklıgı toplamak için ip ucu veriyorum...

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
kızlar cocuklu arkadasların evı ıster ıstemez dagılır o odadakı yata odasında oturma odasındakı cocuk odasında cocuk odasındakı mutfakta bır bakıssınızkı herseyın yerı degısmız sızde bır yerınıze pıl takılmıs gıbı donup duruyorsunuz boş boş vakıt kaybı onun yerıne elınıze bır legen yada genıs bır sepet olabılır alın oda oda yerınde olmayan dagınıkılıkları ıcıne doldurun sonra o legenle her odanın eşyasını yerlestırerek sırayla gıdın bılmem anlatabıldımmı dolanmamıs olursunuz:lepi:

Iyi fikir kaydirigubbakcemile5
Bazen insan nereden baslayacagini sasiriyor.
Tesekkurler

..

bütün odalardaki esyalari bir sepete toplayip sonra tekrar odalardaki dolaplara yerlestirmektense

direk oldugun odayi toplasan daha sonra digerine gecsen daha pratik olmaz mi???

benimde 1 oğlum var 2 yaşında sağolsun evi okadar çok dağatırki bende elime alırım bir sepet doldururum etraftakileri sonra yerlerine yerleştirirm yatak odamın kapısı kapalıdır herzaman oraya sokmam kimseyi buzdolabına mutfak dolaplarına basit vakumlu kilitler taktım açıp karıştırmasın hemde güvenlik olsun diye onun dışında oğlumun odasında fazlalık oyuuncak bulundurmuyorum oynadıkları belli zaten onlarda masası var onun üzerinde duruyolar

bunun dışında gece yatmadan
herşeyi yerine kaldırım sabah giyeceklerini hazırlarım
ama ertesi gün yine dağalır malesef çocuk olunca pek bir düzen sağlnamıyo malesef ve ben isyan bayraklarını çok kez çekerim evdeboshayallersmile

parlayan yıldızım sana öyle pratık gelıyorsa oyle yap tabıkıde şeker benım demek ıstedıgım temızlıge baslıyacaksınız odadakı dagınıklıgı sepete topla diger odaya gec o odayı temızle dıger odaya gec hepsı toplanmıs olacak en sonda yerlestır ben cok yaparım elıme bır esya alırım gıder koyarım yerıne donerım bakarım o eşyayı koydugum odaya ait başka bır eşya daha kalmıs dıger odaya gecerım bu bayagı vakıt kaybı ve dolanmaya yol acar

bende hep öyle yapıyorum. çamaşır sepeti elimde ortalıktan çorap kıyafet yersiz eşyaları topluyorum. benim sizler gibi çocuğum yok ama çok cadoloz iki köpeğim var yatak odasında biz üzerimizi değiştirdiğimiz an ikiside eşyaları alıp sürüklüyerek sağa sola götürüyo. mutfakta buldum kazağı bugün. topladıklarım birazı kirli sepetine birazı makineye. kayan kilimler halılar toplanıp olduğu yere silkilir kaldırılıp yerler silinir sonra serilir üzerinde elektirik süpürgesiyle geçilir.
öyle ustalar ki çıkartıklarımızı dolaba koymadığımız sürece neyin üstünde olsada alabiliyolar. çorapların biri bir odaya diğeri başka odaya... en iyisi sepet yöntemi oluyo:)
kocamın dağınık olması yetiyor birde köpüşer ohh ortalık savaş alanı alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…