Saç Bakım Ürünleri Dabur Amla Saç bakım yağını kullananlar..

orchidea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2008
4.390
7
0
Diğer
merhaba arkadaşlar. acaba bu bakım yağını kullananlar bize izlenimleri ve nerelerden kaç fiyata satın aldıkları hakkında bilgi verebilirler mi????
a.s

işte sorun orda. ben istanbulda nerede bulabilirim acaba.
birkaç yere baktım bulamadım. bu arada saçları uzatmaya etkisi var mı?

inşallah. artık turp yapamam iki günde bir. dersler falan derken acnak kendimi eve atıyorum. kullanıma hazır bir yağ kullanmak benim için en iyisi olacak.

hint yagı deneyin arkadaşlar bende bunu duydum yeni başladım yapmaya kokusuda yok

BEn bugün aldim DAbur Amla Yagini nedense Almanyada cok uygun 5 Euro Türkiyede sormustum fiyati 20 YTl demisti Aktar.Tam iki kati.Denemye baslicam sonuclardan size haberdar ederim arkadaslar.

ben de aldım bu yağdan mısır çarşısından.
bi arkadaş kötü koktuğunu söylemiş ama bence kokusu güzel.
umarım bi fayda görürüm. 10 gün oldu kullanmaya başlayalı. sizlere yorumlarımı yazarım...

arkadaşlar ben epey bi zamandır kullanıyorum.saçları gerçekten güçlendiriyor...ve uzatıyorda..
daha çabuk...

bende bugun bu yağdan aldım hint badem yagı karışımlarını falan kullanıyordum aktar bu kez şiddetle bundan önerdi garantiverıyorum dedi bakalım işe yarar inşallah

hindistan bektaşi cekirdegi yagı,kanola yagı falan filan yazıyodu ama ilk kullanımda benım acayip döktü bende iade ettim acıkcasıı :S

kızlarr bende daha yeni aldım bu yağı şuan sürdüm kafamda 1saat bekletcem bakalım nasıl yapcak saçlarım çok kuru ve parlamıyo onun için aldım birde çabuk uzatır ve dökülmelere karşı iyi gelir diye yanii aktar öyle dedi ben 20 ytl ye aldım 10 ytl ye alanlar siz nerden alıyosunuz yaa ben karabükteyim burda çok pahalı:1closedeyes:

Uzun zamandır kullanlar etkilerini yazarsanız sevinirim yaaa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…