Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
inşallah. artık turp yapamam iki günde bir. dersler falan derken acnak kendimi eve atıyorum. kullanıma hazır bir yağ kullanmak benim için en iyisi olacak.
BEn bugün aldim DAbur Amla Yagini nedense Almanyada cok uygun 5 Euro Türkiyede sormustum fiyati 20 YTl demisti Aktar.Tam iki kati.Denemye baslicam sonuclardan size haberdar ederim arkadaslar.
ben de aldım bu yağdan mısır çarşısından.
bi arkadaş kötü koktuğunu söylemiş ama bence kokusu güzel.
umarım bi fayda görürüm. 10 gün oldu kullanmaya başlayalı. sizlere yorumlarımı yazarım...
bende bugun bu yağdan aldım hint badem yagı karışımlarını falan kullanıyordum aktar bu kez şiddetle bundan önerdi garantiverıyorum dedi bakalım işe yarar inşallah
kızlarr bende daha yeni aldım bu yağı şuan sürdüm kafamda 1saat bekletcem bakalım nasıl yapcak saçlarım çok kuru ve parlamıyo onun için aldım birde çabuk uzatır ve dökülmelere karşı iyi gelir diye yanii aktar öyle dedi ben 20 ytl ye aldım 10 ytl ye alanlar siz nerden alıyosunuz yaa ben karabükteyim burda çok pahalı:1closedeyes: