juno Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2008 4.301 46 24 Ocak 2010 Konu Sahibi juno #1 Bu yağdan kullananıp da memnun olanlar var mı??
SipidiGonzales Guru Kayıtlı Üye 19 Ocak 2009 753 3 25 Ocak 2010 Konu Sahibi juno #2 ben kullandım 1 sene önce felan.. ama bir faydasını görmedim açıkcası.. ben uzaması için kullanmıştım ama hiç bir uzama olmadı..
ben kullandım 1 sene önce felan.. ama bir faydasını görmedim açıkcası.. ben uzaması için kullanmıştım ama hiç bir uzama olmadı..
8 859 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2009 228 1 29 Ocak 2010 Konu Sahibi juno #3 ben kullanıyorum cok faydasını gördm...taranmasını kolaylasdtırıyor daha hızlı uzamasına yardmcı oluyor ve telleri kalınlastırıyr
ben kullanıyorum cok faydasını gördm...taranmasını kolaylasdtırıyor daha hızlı uzamasına yardmcı oluyor ve telleri kalınlastırıyr
DestinaX Pure Love T <3 D Kayıtlı Üye 27 Şubat 2009 1.256 186 34 14 Nisan 2010 Konu Sahibi juno #4 bakım yağlarının etkisi kişiden kişiye değişiyor sanırım bende mecitefendinin saç bakım yağını kullanmıştım uzamassı için çokda faydasını gördüm yağım bitti dabur aldım bide onu deneyim diye bakalım bu nasıl sonuç verecek yazarım :enbuyukkk:
bakım yağlarının etkisi kişiden kişiye değişiyor sanırım bende mecitefendinin saç bakım yağını kullanmıştım uzamassı için çokda faydasını gördüm yağım bitti dabur aldım bide onu deneyim diye bakalım bu nasıl sonuç verecek yazarım :enbuyukkk: