• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dabaz olmusum

missnavy

bahtsız
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
98
20
3
Merhaba kizlar
Yaklasik bir haftadir alerjiyim ve size birsey danisacagim ilk basta anlatayim
Alerji olduğum gün hiç icmedigim marka olan cafe crown ictim ve yaklasik bir saat sonra kollarim kabarmaya basladi sonraki gun diger koluma gecti neyse ben cumartesi acile gittim iğne vurdu sadece 3-4 saat gecti sonra tekrar basladi pazartesi cildiyeye gittim dabaz olmusum :KK64: doktor oyle dedi ve ilac verdi uc gundur kullaniyorum ama bu 2 -3 gundur bogazim boynum falan kipkirmizi kollariminda ic kisimlari oyle ve nokta nokta degil yara gibi duruyor uffff biktim valla be dogru duzgun kendime bakabiliyorum ne de kasintidan ders calisabiliyorum....
Dabaz nasil gecer ????

Öncelikle çok geçmiş olsun alerjiler hemen öyle 2-3 günde geçmiyor kardeşim geçirmişti çok ciddi bir şekilde ve en az 10 gün sonra normal hale döndü ilaçlarınızı çok dikkatli ve saati saatine kullanmanız gerekiyor Ayrıca iyileştikten sonra alerji testi yaptırmalısınız

Evet canim ben birde sehir disinda okuyorum neden oldu ne yedim yada biseyden mi tiksindim bir fikrim yok gecmesini bekliyorum dort gozle...

Öncelikle çok geçmiş olsun alerjiler hemen öyle 2-3 günde geçmiyor kardeşim geçirmişti çok ciddi bir şekilde ve en az 10 gün sonra normal hale döndü ilaçlarınızı çok dikkatli ve saati saatine kullanmanız gerekiyor Ayrıca iyileştikten sonra alerji testi yaptırmalısınız
ayrıca bazı besinler var örneğin domates ve çilek gibi onların çok tüketilmemesi gerekiyor alerji durumunda çok su içmelisiniz

Bende ilk defa duymustum canim :KK51:
Uuuww, üritiker 3-5 güne geçmez zaten :(

Bol suya devam, ateş halsizlik yoksa şükret canım valla. Sana serum vermediler mi?

İyi yanından bak olaya, fazla kilon varsa büyük ihtimal biraz zayıflayacaksın :KK48:

Uuuww, üritiker 3-5 güne geçmez zaten :KK43:

Bol suya devam, ateş halsizlik yoksa şükret canım valla. Sana serum vermediler mi?

İyi yanından bak olaya, fazla kilon varsa büyük ihtimal biraz zayıflayacaksın :KK48:

Ya alınmayın ama bu serum konusunu belirtmeden edemiyorum. Hastalar serumla her şeyler düzelir sanıyor ama iş öyle değil. Serum sevdalısılarla doldu taştı ülke. Üslubunuz da doktor işini bilmiyormuş gibi olmuş biraz. Ordaki doktorlar hangi tedaviyi uygulayacağını bilir zaten..

Konu sahibi buarada dabaz nasıl geçer diye buraya yazman niye onu da anlamadım, doktora gitmişsin tedavi olmuşsun, tanın konulmuş, tedavin verilmiş. Gerisi zamana kalmış biz nerden bilelim, drtus forumu değil ki burası, doktor yazsa dahi görmeden tanını ve ne zaman geçeceğini anlayamaz. Geçmiş olsun aksatma tedavini

Ya alınmayın ama bu serum konusunu belirtmeden edemiyorum. Hastalar serumla her şeyler düzelir sanıyor ama iş öyle değil. Serum sevdalısılarla doldu taştı ülke. Üslubunuz da doktor işini bilmiyormuş gibi olmuş biraz. Ordaki doktorlar hangi tedaviyi uygulayacağını bilir zaten..

Konu sahibi buarada dabaz nasıl geçer diye buraya yazman niye onu da anlamadım, doktora gitmişsin tedavi olmuşsun, tanın konulmuş, tedavin verilmiş. Gerisi zamana kalmış biz nerden bilelim, drtus forumu değil ki burası, doktor yazsa dahi görmeden tanını ve ne zaman geçeceğini anlayamaz. Geçmiş olsun aksatma tedavini
Yoo, sordum sadece, serum almasini tavsiye etmedim. Gecen sene kuzenim ayni sebepten 2 hafta istirahat aldi, ona serum vermisler. Soylediklerim onda gorduklerim.

bu benim için bir dertmi dert ve burasıda BDV değilmi öyle ...
ayrıca bir tanı konulmamış olsaydı ona ayrı konuşacaktınız neyse...
demekki doktorun uyguladığı tedavi işe yaramıyor ki burada sizinle paylaşıyorum benim gibi olan var mı nasıl geçti merak ediyorum ...
kusura bakmayın konudan rahatsız olduysanız yorum falanda yapmayın yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim böyle durumlarda evde oturup geçmesini beklemiyorum ben ...
yorumun için teşekkürler...

Merhaba kizlar
Yaklasik bir haftadir alerjiyim ve size birsey danisacagim ilk basta anlatayim
Alerji olduğum gün hiç icmedigim marka olan cafe crown ictim ve yaklasik bir saat sonra kollarim kabarmaya basladi sonraki gun diger koluma gecti neyse ben cumartesi acile gittim iğne vurdu sadece 3-4 saat gecti sonra tekrar basladi pazartesi cildiyeye gittim dabaz olmusum :KK64: doktor oyle dedi ve ilac verdi uc gundur kullaniyorum ama bu 2 -3 gundur bogazim boynum falan kipkirmizi kollariminda ic kisimlari oyle ve nokta nokta degil yara gibi duruyor uffff biktim valla be dogru duzgun kendime bakabiliyorum ne de kasintidan ders calisabiliyorum....
Dabaz nasil gecer ????
/Merhaba bende bebeğim 3 aylık emziriyorum bikac gündür kurdeşen oldum sizin gectimi]

Back