Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normal kısı olsan eksıklıgı onemsemem lakın hamıleyken 3. ayında takvıyesıne baslanılan d vıtamının 20 haftana kadar olcmedı mı canım doktorun.? dusuk tabıkı.D vitaminim 11 cokmu dusuk
Yoo olcmedi sağlık.ocagi baktınormal kısı olsan eksıklıgı onemsemem lakın hamıleyken 3. ayında takvıyesıne baslanılan d vıtamının 20 haftana kadar olcmedı mı canım doktorun.? dusuk tabıkı.
Ay çok düşük sen d vitamini olarak o numu kullanıyor ben devit 3 almistimbenim 30 çıkmıştı
1 aydır wellcare d3 puff kullaniyorum
ayrica b12 'mde cok düşüktü ona da ayri bir dil altı kullaniyorum.
tum bunların haricinde icinde hersey ola n multivitamin kullaniyorum.
sizin D çok düşük aman dikkat
Ay çok düşük sen d vitamini olarak o numu kullanıyor ben devit 3 almistim
Dokulmezmi benim kanım da düşüktü o yüzden saniyodum hepen katkısız olanı bu dedi
hem doktorum hem eczaci ama devit3 de içebilirsiniz sorun olmaz dedi.
hiç saçların dokulmedi mı yahu cidden cok düşük? ben saclarimdan anlayip test yaptirdim,takviyeye başladığımdan beri de dökülme durdu
Bende çay kaşığına damlatıp içiyorum canın oluyodur heralden:)bende devit-3 kullanıyorum. siz nasıl alıyorunuz ? herkes ekmeğin üzerine damlatıyor, ama ben ekmekle yiyemiyorum. yemek kaşığına damlatıp yiyorum, olurmu acaba ???
Bende çay kaşığına damlatıp içiyorum canın oluyodur heralden:)