• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D vitamini

Bugün alacağım canim annemle caktirmadan icirecegiz. Annem visne cikardi dondurucudan visne suyu yapacak. Organik bizimki marketten aldigimi icmez :KK70:
ben kızlarıma da içirdim. anında etki ediyor :)
inşallah şifa olur.

Ilaclara karşı alerjisi var. Bir kac kez acillik oldu. Fobisi olustu. Acillik eden ilaclar antibiyotikti ordaki etken maddeye alerjin vardir, d vitamini ilaclarinda yan etki yazmıyor diyorum fakat iciremiyorum.
Gecmis olsun. Umarim bulursunuz iyi gelecek bir seyler. Ama alerjisi varsa bazi seylere bitkisel ilaclar da bulsaniz dikkatli olun.

D vitamini eksikliği çok ciddi hastalıklara davetiye çıkarır. Bir araştırın birlikte , belki fikri değişir. Ama zaten fobisi varsa psikiyatriste gitmeli. Uzun vadede kendi yaşamını sabote ediyor bu fobi yüzünden. Antibiyotik alerjisi çok ciddi bir durum ama antibiyotik ve d vitamini birbirinden çok farklı şeyler.
Ben şu anda iğne olarak kullanıyorum ve sağlık ocağında vuruyorlar iğneyi. Alerji riski olsaydı hastanede olun iğnenizi derlerdi.

Güneşin dik acıyla geldiği saatlerde el ve yüzün 20 dk guneslenmesi ile 20.000 ünite d vitamini uretiliyormus

Back
X