yumurta kalıtesını falan artırıyomus d vıtamını. benim 4 e dusmustu hamıle kaldın madem 3. ayda bız yogun takvıye yapalım sımdılık az az alabılırsın cok gereklı değil demişti doktorum.Arkadaşlar d vitamini düşük olup gebe kalamayan varmı
ben arrik ondan supheleniyorum benim dun carpijtim olusti resmen demir depolarim boşalmış yazin gittiudim dmeirhapi vermişti duzneli kullanmadim simdi birdaha gidecemArkadaşlar d vitamini düşük olup gebe kalamayan varmı
Genelde herkesin düşük oluyor, başlı başına engel olacağını sanmam. Ama takviye kullanmakta fayda var tabi ki.Arkadaşlar d vitamini düşük olup gebe kalamayan varmı
Kesinlikle etkili bende çarpıntı yapmaya basladi 3gundir hayatimda hicboule olmadim ve yumirtlamam da gecikt 2aydır kesinlikle yumurta kalitesini azaltıyorArkadaşlar d vitamini düşük olup gebe kalamayan varmı
bence cokcok dusuk olanlarda etkili benim asiri düşmüşGenelde herkesin düşük oluyor, başlı başına engel olacağını sanmam. Ama takviye kullanmakta fayda var tabi ki.
Benim de hamile kaldığım dönem çok çok düşüktü, bilemiyorum o yüzden. D vitamini eksikliği daha çok halsizlik, yorgunluk hissi, saç dökülmesi gibi belirtiler veriyor.bence cokcok dusuk olanlarda etkili benim asiri düşmüş
Arkadaşlar d vitamini düşük olup gebe kalamayan varmı
bana ferrotin verdi hic fayda etmedionun yerine d vitamininizi yukseltseniz. Ben d ampul ictigim ay hamile kaldm
Sizin d vitamini değil demiriniz eksik o zaman.bana ferrotin verdi hic fayda etmedi
D vitamini cinko bunlarida verdi ekolarakSizin d vitamini değil demiriniz eksik o zaman.
bana ferrotin verdi hic fayda etmedi
benim ensom 3tuampul icmek etki ediyor damla denedim iseyaramadi 23 flndi bu arada
sonra 5ecikti hic demir yokbenim ensom 3tu
sonra 5ecikti hic demir yok
demiirm 5olduenson dgerlerine de sinirda dedi hapverdi cinko ve dvitamininedemir farkli d vitamini farkli seyler
Demiriniz mi 5 d vitamininiz mi? Her ikisi icinde cok dusuk acilen onlem almaniz lazim
Yumutlamadan önce mi içmiştin canımonun yerine d vitamininizi yukseltseniz. Ben d ampul ictigim ay hamile kaldm
Yumutlamadan önce mi içmiştin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?