- 26 Ağustos 2007
- 3.897
- 4.111
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimde çok düşük hem ampül verdi hem damla verdi kullanıyorum gebe kalmaya etkisi varmış ilacını aksatma birde düşüklüğünün sebebine baktır benim b12’de çok düşük demirde hepsi düşük o yüzden düzenli olarak hepsini kullanıyorum
Benim 2.7 d vitaminim ama ilk ay hamile kaldım bence etkisi yok gebeliğe
Benim de demir ve d vitamini haricinde hersey normL bu damlalarda pek işe yaramıyor dıyorlar ama sağlık ocağında yaptırmıstım ben 1 ay kullan yukselmesse dahiliyeye yönlendiricem dedi tabi bende pcos ta var
Damlalar işe yarıyor canım ben ampül kullandım sonra damlaya geçtim ilk ampülden 15 gün sonra bir ampül daha kullandım pazartesi gidip ölçtüreceğim 1 ay oldu benim laktoz intoleransımda var o yüzden yükselme olmuyor eğer benim yükseldiyse sende kullanmaya devam et gebeliğin yanı sıra kendi sağlığımız içinde önemli sürekli depresif bir halde oluyorum benBenim de demir ve d vitamini haricinde hersey normL bu damlalarda pek işe yaramıyor dıyorlar ama sağlık ocağında yaptırmıstım ben 1 ay kullan yukselmesse dahiliyeye yönlendiricem dedi tabi bende pcos ta var
Canım tek başına zaten bir anlam ifade etmiyor ama yumurtalıklarında sorun varsa d vitamini etkiliyor. Çok şanslıymışsın darısı bizlere olsun. Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallahBenim 2.7 d vitaminim ama ilk ay hamile kaldım bence etkisi yok gebeliğe
İnsallah görürüm bende faydasını tabıkı kendi sağlığımız içinde çok önemli günde 5 damla verdi kaşığa damlatıp içiyorum direkt düzenli olarakDamlalar işe yarıyor canım ben ampül kullandım sonra damlaya geçtim ilk ampülden 15 gün sonra bir ampül daha kullandım pazartesi gidip ölçtüreceğim 1 ay oldu benim laktoz intoleransımda var o yüzden yükselme olmuyor eğer benim yükseldiyse sende kullanmaya devam et gebeliğin yanı sıra kendi sağlığımız içinde önemli sürekli depresif bir halde oluyorum ben
D VİTAMİNİ DÜŞÜK OLUPTA HAMİLE KALAN NADİRDİR. D VİTAMİNİ EKSİKLİĞİ %100 HAMİLE KALMAYA ENGELDİR. BENİM 10 ÇIKTI DR ÇOK DÜŞÜK, NORMALDE 70-80 OLMASINI İSTİYORUZ DEDİ. DİZ VE DİRSEKLERDEN AŞAĞISI GÜNEŞTE KALACAK ŞEKİLDE HERGÜN 10-15 DK KORUYUCU SÜRMEDEN GÜNEŞLENMEMİ ÖNERDİ DOKTOR. SİZDE DENEYİNmerhabalar benimde d vitamini 13 . amh değerine etki eder mi ? amh 0,01 d vitamini dolayıısyla mı düştü bi bilginiz var mı?
Benim 19 cikmisti once solgar kapsül d vitamini kullandim sonra d3 k2 damla. Son testte 36 olmustu. Ama doktor ben demeden once bakmak istemedi3 hafta once kontrole gittigomde doktorum d vitaminine de bakalim, dogurganlikta etkili diyorlar dedi sonra da zaten neyle iliskili demiyorlar ki diye de ekledi. Benim de 13 cikti. 30 ustu olsa daha iyi olur damla kullan dedi. Sanirim dogurganlikla kesin ilgisi ispatlanmis degil ama sonucta eksikse tamamkamak her acidan daha iyi.
Ne kadar sürede 19'dan 36'ya çıkmış oldu? Bir de d vitamini miktarı neydi? Ben 1000 ıu kullanıyorum, günlük 1 damla kullanmam gerekiyormuş ama ekmeğe hem 2-3 damla geliyor :)kullandim sonra d3 k2 damla. Son testte 36 olmustu. Ama doktor ben demeden once bakmak istemedi